LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Immaterialrätt Europa 2019

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

Internationell förmögenhetsrätt bidrar till vår nationella och statliga ekonomiska. Många branscher över vår ekonomi är beroende av den behöriga tillsynsmyndigheten i deras patent. IP höger skyddar både utomlands och inom landet.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla LLM-program i Immaterialrätt Europa 2019

8 Resultat i Immaterialrätt, Europa Filter

LLM i europeisk och transnationell ip och det lag

Faculty of Law - University of Göttingen
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Tyskland Göttingen

Den LL.M. i europeiska och transnationellt Intellectual Property och informationsteknik lag (LIPIT) är en forskarprogram riktat till att ge en fördjupad förståelse av juridiska frågor som uppstår vid skapandet och användningen av litterära eller konstnärliga verk, mekaniska eller vetenskapliga uppfinningar, digital information, och andra immateriella tillgångar.

LLM immaterialrätt

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Immateriella rättigheter är en spännande och allt viktigare rättsligt område, särskilt internationellt och på EU-nivå. Kursen ger studenterna möjlighet att utforska immaterialrätten i både Storbritannien och EU-sammanhang, tillsammans med länkar till konkurrenslagstiftningen och sport ...

Magister i immaterialrätt

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 12 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona Madrid + 2 fler

Mästaren i immaterialrätt ger en praktisk översikt över de viktigaste juridiska, ekonomiska och tekniska frågor som påverkar företag och organisationer som är verksamma på marknader eller sektorer nära anknytning till frågan om immateriella rättigheter. Även du kommer att försöka viktiga aspekter av företagsledning och teknisk förvaltning, genom att närma sig det rättsliga området med ...

LLM (Immaterialrätt)

University of Kent, Kent Law School
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 28 månader September 2019 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Denna Pathway i immateriell äganderätt utrustade doktorander med den nödvändiga fördjupade kunskaper för att utöva immaterialrätt eller arbete i kreativa industrier. Det ger också en utmärkt grund för studenter som kanske önskar utöva en forskarutbildning på området.

Master of Laws (LL.M) i immateriella rättigheter -WIPO

Turin School of Development (International Training Centre of the ILO)
Kombinerat online och på campus Heltid 9 månader Kontakt Skolan Italien Turin

LL.M. i immateriella rättigheter är utformad för deltagare att förvärva de färdigheter som behövs för att spela en ledande roll i immateriella rättigheter (IPR) praxis.

LLM i immaterialrätt (ONLINE LÄRNING)

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Detta program gör det möjligt för dig att utveckla en helt rundad förståelse för immateriella rättigheter (IP) rättigheter. Programmet syftar till att utrusta studenter med en avancerad kunskap och förståelse av IP-lagstiftning och politik inom ett inhemskt (brittiskt), regionalt (europeiskt) och internationellt sammanhang.

LLM i immaterialrätt

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Edinburgh + 1 fler

Detta program är utformat för att utrusta dig med en avancerad kunskap och förståelse av immaterialrätten i en internationell, europeisk och inhemsk (Storbritannien) miljö.

Jur Immaterialrätt och konkurrenslagstiftning

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Campusstudier Heltid 1 hitta din juris doktor Kontakt Skolan Tyskland Munich

MIPLC ger en verklig internationell och tvärvetenskaplig erfarenhet tack vare sina fyra partners, internationella fakulteter och studenter från hela världen.