LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Mumbai Indien 2021

Mumbai är en spännande och varierande stad, ett finansiellt nav med en rad olika kultur, konst och utmärkta utbildningsinstitutioner. Det är en populär plats för LLM studier, både internationella och inhemska studenter.

För en LLM i Mumbai, studenter välja ett område i fokus, några exempel är miljörätt, mänskliga rättigheter, affärsjuridik, immaterialrätt, samt konstitutionella och förvaltningsrätt. För en LLM i Mumbai, varierar program längder beroende på studier, men genomsnittlig längd för heltidsstudier är cirka två år. Studenter erhålla en LLM i Mumbai kommer att uppleva utmanande läroplan som innehåller rigorösa kurser, seminarier, föreläsningar och ett examensarbete eller avhandling. Studerande en LLM i Mumbai kommer att lära sig den praktiska tillämpningen av teorin till verkliga problem genom kurser som fokuserar på den rättsliga processen, konstitutionell rätt och forskning i Indien och internationellt.

Ta en titt på LLM i Mumbai alternativen nedan och ta nästa steg mot att nå dina personliga och professionella mål!

sökresultat funna Filter

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska oc ...

Läs mer