LAWSTUDIES.SE

Sök bland LLM-program i Internationell handelsrätt på internet in Turin, Italien 2019/2020

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

En LLM i internationell handelsrätt exponerar många områden av ämnen såsom försäkringar, International Finance och handel etc. Du kan förbättra din akademiska profil inom området för lag med en forskarutbildning.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Turin är ett av de företag städerna i Italien. Universiteten i denna stad strävar efter att erbjuda utbildning av hög kvalitet i Italien. Denna plats är ett nav för top notch internationella skolor som University of Turin som är dedikerade till att forma upp bra karriär för studenterna.

Be om information Masterexamina i juridik i Internationell handelsrätt på internet in Turin i Italien 2019/2020

1 Resultat i Internationell handelsrätt, Turin Filter

Master of Laws i internationell handelsrätt - UNCITRAL

Turin School of Development (International Training Centre of the ILO)
Kombinerat online och på campus Heltid 1 år Kontakt Skolan Italien Turin

Mästaren är utformad för jurister och nyutbildade studenter som vill utvidga sin kunskap inom internationella kontrakt och relaterade tvistlösningsmekanismer.