Masterexamen i juridik i Internationell handelsrätt på internet i Turin i Italien

Sök bland LLM-program i Internationell handelsrätt på internet i Turin, Italien 2018

Internationell handelsrätt

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Internationella handelsrättskurser kan hjälpa nuvarande och framtida advokater att förbereda sig för en mycket komplex och expanderande juridisk specialitet. Klasser kan omfatta internationell finans- och investeringsrätt, handelsavtal, bilaterala och multilaterala frihandelsavtal och utrikeshandelsregler.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Turin är ett av de företag städerna i Italien. Universiteten i denna stad strävar efter att erbjuda utbildning av hög kvalitet i Italien. Denna plats är ett nav för top notch internationella skolor som University of Turin som är dedikerade till att forma upp bra karriär för studenterna.

Be om information Masterexamina i juridik i Internationell handelsrätt på internet i Turin i Italien 2018

Läs Mer

Juris I Internationell Handelsrätt - UNCITRAL

Turin School of Development (International Training Centre of the ILO)
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år October 2018 Italien Turin

Master är design för rättstillämpare och nyutexaminerade som vill utöka sina kunskaper inom området internationella avtal och tillhörande mekanismer för tvistlösning. [+]

För 22 år de International Training Centre i ILO, universitetet i Turin, University Institute of European Studies (IUSE) i samarbete med andra universitet i världsklass har erbjudit en förkortad version av detta program under namnet "internationell handelsrätt Post-Graduate Course".Som ett erkännande av ökande efterfrågan på högre nivåer av specialisering inom avtalsrätt och internationell handel och överlappning med beslutet att inrätta den Turin School of Development som en unik mekanism för leverans av gemensamma FN-akademiska program beslutades att utöka och uppgradera programmets lärande innehåll till en nivå 1 European Master från och med läsåret 2010-2011. /> Detta Jur.kand Programmera Nu utformad för mer omfattande täckning av de ämnen med anknytning till globaliseringen av leveranskedjor, den stora expansionen i internationell och regional handel med varor och tjänster samt de bifogade tekniska utvecklingen som e-handel och digitala signaturer som alla har bidragit till en ökande komplexiteten i den lagstiftning som reglerar avtals transaktioner i ett tekniskt sammankopplade global marknad.... [-]