Filter
Juristexamen
Polen

Jämför LLM-program i Internationell lag i Polen 2019

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

Om man under sin utbildning beslutar sig för att göra karriär på internationell nivå är en LLM i internationell rätt den solida grund man behöver för att få den kunskap man behöver om ämnet.  

Polen, officiellt Republiken Polen, är ett land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 miljoner människor, är Polen den 6: e mest folkrika landet i EU. EU / EES-studenter behöver inte visum för att studera i Polen. Levnadskostnaderna i Polen är bland de lägsta i EU.

De mest populära studieprogrammen i juridik i Internationell lag i Polen 2019

Read More Read Less

3 Results in Internationell lag, Polen

University of Wroclaw

Profilen för den stora LLM International ... [+]

För mer information om detta program ladda ner U.Wroclaw App här .

Den stora LLM International/>

Profilen för den stora LLM International

Inom ramen för specialiseringen International Business Law i LLM International

Specialprogrammet Modern Human Rights Law är inriktat på överföring av kunskaper och färdigheter i samband med olika aspekter av den enskildas rättsliga situation i internationell rätt. Programmet omfattar detaljerade frågor om människorättslagstiftning samt särskilda internationella lagbestämmelser som bland annat hör samman med asylsökande och asylsökande och personer från länder som har blivit föremål för väpnad konflikt.

Uppdrag och mål vid universitetet... [-]
Polen Wrocław
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Polen
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Wrocław
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

LLM International ... [+]

Om du vill ha mer information om detta attraktiva studieprogram laddar Wrocławs berömda universitet, den livliga staden Wrocław och det spännande studentlivet mobilappen.

Juridiska fakulteten, Administration och Ekonomien vid Wroclaw universitet, med sina rötter i början av 1500-talet och Alma Mater med 9 Nobelprisvinnare, har den äran att välkomna dig till LLM International och European Law, tvåårig mästare program med specialiseringar:

Internationell affärsrättModerna mänskliga rättigheter lag.

Efter avslutad program för avancerad nivå LLM International

Program Curriculum

Ingångskrav

För att få tillträde till UWr kurser måste du uppfylla våra akademiska behörighetskrav , engelska krav och legalisera din examen .... [-]

Polen Wrocław
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Polen
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Wrocław
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska
Center for International Legal Studies

Fem institutioner organiserar LL.M. i gränsöverskridande handelspraxis. Center for International Legal Studies (Salzburg, Österrike) har mer än 5000 advokatmedlemmar över ... [+]

Fem institutioner organiserar LL.M. i gränsöverskridande handelspraxis . Center for International Legal Studies (Salzburg, Österrike) har mer än 5000 advokatmedlemmar över hela världen. Juridiska fakulteten vid Lazarski University (Warszawa, Polen) har rankat första bland polska högskolestudier de senaste sju åren. Eötvös Loránd Universitet (Budapest, Ungern) grundades 1635, rankas som den ledande juridiska fakulteten i Ungern. Centrum för finansiell lag och politik vid Lixin University är baserad i Shanghai, Kina, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) grundades 1872 och rankas i topp 25 av mer än 200 lagstadier ackrediterade av American Bar Association.

... [-]
Polen Warsaw
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Polen
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Warsaw
    )

)
1
October 2019
Part-time
1 - 5 år
Online
Campusstudier
Online och Campus-kombinerat

Läs mer på svenska