Filter
Juristexamen
Tjeckien

Jämför LLM-program i Internationell lag i Tjeckien 2019

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Även om det att ta en LLM i internationell rätt inte ger dig tillåtelse att utöva juridik ger denna examen djupgående kunskap inom internationell juridik och är en värdefull investering.  

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

De mest populära studieprogrammen i juridik i Internationell lag i Tjeckien 2019

Read More Read Less

2 Results in Internationell lag, Tjeckien

Palacky University

LL.M. Internationell och europeisk rätt är ett heltidstillverkat forskarutbildningsprogram som erbjuder alla deltagare möjlighet att få fördjupad specialkunskap om intern ... [+]

LL.M. Internationell och europeisk rätt är ett heltidstillverkat forskarutbildningsprogram som erbjuder alla deltagare möjlighet att få fördjupad specialkunskap om internationell och EU-lagstiftning.

Efter avslutad kurs ges studenterna examen "Master of Laws (LL.M.)".

Programmet innehåller vanligtvis ett intensivt år med regelbundna kurser på plats (från slutet av september till slutet av juni) och en tredje term (från september till december det efterföljande året), som är avsedd för slutförandet av LL.M . sista pappret.

Undervisningen hålls av erfarna fullständiga akademiker samt experter från partneruniversiteter och olika internationella institutioner.... [-]

Tjeckien Olomouc
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Tjeckien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Olomouc
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 terminer
Campusstudier

Läs mer på svenska
Palacky University

Viktiga funktioner 2 år programmet (3 terminer heltid / i klassen kurser + 1 termin av avhandling preparat) ... [+]

Viktiga funktioner 2 år programmet (3 terminer heltid / i klassen kurser + 1 termin av avhandling preparat) state-ackrediterade magisterexamen program möjlighet att tillbringa en del av studien vid ett av våra 40 Erasmus + Partner institutioner nära kontakt med professorer och stimulerande miljö stipendium möjligheter för framstående studenter Programmet är:

modern och unik ...

Det förbereder eleverna för att reflektera och kritiskt analysera aktuella juridiska och politiska trender i internationell och europeisk lag det ger en utmanande och innovativa fokus på både internationell och europeisk lag och deras växelverkan

omfattande …

det tar en hel rad allmänna samt specifika ämnen och djupt undersöker deras interaktion Det ger studenterna en kunskaps av viktiga ämnen, främjar deras kritiskt tänkande och förbättrar praktiska juridiska kunskaper ... [-]
Tjeckien Olomouc
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Tjeckien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Olomouc
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska