Masterexamen i juridik i Internationella juridikstudier på internet i Tokyo i Japan

Sök bland LLM-program i Internationella juridikstudier på internet i Tokyo, Japan 2018

Internationella juridikstudier

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

Tokyo är Japans huvudstad. Denna plats är känd för att vara en av de dyraste städerna i världen. Dessutom är Tokyo också känd för sina goda institutioner högkvalitativ utbildning som University of Tokyo och Wasedauniversitetet.

Be om information Masterexamina i juridik i Internationella juridikstudier på internet i Tokyo i Japan 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för LLM Internationella juridikstudier Japan Tokyo.  Testa vår kategori Certifikat Internationella juridikstudier istället.
Internationella juridikstudier

Sök efter liknande program här