LAWSTUDIES.SE

Se de 4 mest populära LLM-programmen i Israel 2020

Israel har lockat turister från hela världen för att uppleva detta fascinerande land. Bortsett från att vara ett resmål, har Israel några utmärkta akademiska program, inklusive avancerade grader i lag. En LLM i Israel är verkligen ett unikt tillfälle att uppleva ett land som har djupa innebörd och så mycket historiska och religiösa betydelse för så många människor. En LLM i Israel kan främja mer än professionella och akademiska framsteg, men också kulturella, personliga, och intellektuell tillväxt.

Det finns flera program för en LLM i Israel som är utmärkta i kvalitet och underlättas av experter och professionella fakulteter. LLM i israeliska program i allmänhet består av rigorösa kurser som utmanar eleverna genom fallstudier, granskning av teori och praktik samt simuleringar fall.Det finns flera områden av inriktningar som passar de behov och intressen hos de flesta studenter, som ekonomi, skatter, patenträtt, internationell rätt, affärsjuridik och mänskliga rättigheter.

Läs mer om en LLM i Israel genom att söka genom programmen nedan. Du kan hitta det du har letat efter!

sökresultat funna Filter

Jur i internationell rätt och mänskliga rättigheter

The Hebrew University of Jerusalem
Campusstudier Heltid 2 terminer Kontakt Skolan Israel Jerusalem

LL.M-programmet för mänskliga rättigheter och internationell rätt erbjuder en rik och avancerad studie på områden som utgör en viktig del av HULs långvariga rykte för akademisk excellens, där HUL är ett nav för internationell verksamhet.

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Israel Haifa Österrike wien Belgien Ghent Frankrike Aix-en-Provence Tyskland Hamburg Indien Mumbai Italien Bologna Nederländerna Rotterdam Polen warszawa + 16 fler

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Varje partneruniversitet utmärkelser en magisterexamen (jur kand / MA / civilingenjör).

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Tyskland Hamburg Österrike wien Belgien Ghent Frankrike Aix-en-Provence Indien Mumbai Israel Haifa Italien rom Nederländerna Rotterdam Polen warszawa Spanien Barcelona + 18 fler

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Det kommer att finnas en gemensam LL.M. examen från universiteten i Hamburg, Gent och Rotterdam och alla andra partneruniversiteter kommer att tilldela en ytterligare magisterexamen (LL.M./Ma / M.Sc.).

Parasol Foundation International LL.M.

The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Israel Tel Aviv-Yafo

Parasol Foundation International LL.M. program på Tel Aviv University lockar utestående jurister att studera och samarbeta med Israels elit juridiska akademia, studenter och jurister.