LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Juridikstudier 2019 i Cleveland i USA

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Cleveland, Ohio börjat som ett centrum för tillverkning och är idag mest populärt känd för att inhysa Rock and Roll Hall of Fame. Den har ett stort antal högskolor, universitet och forskningscentra.

Be om information Masterprogram i juridik i Juridikstudier i Cleveland i USA 2019

1 Resultat i Juridikstudier, Cleveland Filter

LL.M

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Cleveland

Vi erbjuder studenter från hela världen möjlighet att få en avancerad examen från en ABA-ackrediterade amerikanska Law School till ett konkurrenskraftigt pris.