Filter
Juristexamen
Vitryssland Minsk Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Juridikstudier 2019 in Minsk i Vitryssland

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

Vitryssland ligger i den östra delen av Europa. Vitryssland ger en av de bästa plattformarna för utbildning. Studera i Vitryssland är ett optimalt sätt att lära sig ryska och vitryska språket.

Minsk är den främsta utbildningscentrum i Vitryssland. Den har många lärosäten, som består av stora nationella universitet. Lärosäten huvudämne i varje disciplin finns i denna stad.

Be om information Masterprogram i juridik i Juridikstudier in Minsk i Vitryssland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Juridikstudier, Minsk

Examina
Plats
Vitryssland
Minsk
Studietyp
Tempo
International University

Den juridiska fakulteten grundades 1994. Sedan dess har den examen mer än 2500 specialister som för närvarande är anställda i statliga och privata organisationer som advo ... [+]

mästare i lag

Den juridiska fakulteten grundades 1994. Sedan dess har den examen mer än 2500 specialister som för närvarande är anställda i statliga och privata organisationer som advokater, advokater och notarier, ge föreläsningar på universitet och högskolor, och arbetar som tjänstemän vid de nationella åklagarorgan och brottsbekämpande organ. För närvarande finns det 1673 studerande i heltid och korrespondens utbildningar vid fakulteten.

Den juridiska fakulteten har fyra avdelningar:

Institutionen för privaträtt Institutionen för offentlig rätt Historiska institutionen för juridik och humaniora Institutionen för folkrätt

De stora som erbjuds på heltid och deltid program är:... [-]

Vitryssland Minsk
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska