$close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i juridik i Juridisk engelska

En jurist (LLM) är en akademisk kvalifikation i ett fokuserat träningsområde. Många av dessa program är forskningsbaserade och ger kandidater en valfri väg till en framtid i utbildningen. Slutförandet av en LLM kan öka sysselsättningsutsikterna, förutom faktorer som de ackumulerade åren av juridisk erfarenhet och det valda lagstadgets rykte. Vad är en LLM i Legal English? Utbildnings… Läs mer

En jurist (LLM) är en akademisk kvalifikation i ett fokuserat träningsområde. Många av dessa program är forskningsbaserade och ger kandidater en valfri väg till en framtid i utbildningen. Slutförandet av en LLM kan öka sysselsättningsutsikterna, förutom faktorer som de ackumulerade åren av juridisk erfarenhet och det valda lagstadgets rykte.

Vad är en LLM i Legal English? Utbildningsområdet kombinerar både juridisk och språkkunskaper, och kurser kan omfatta studier av civil- och straffrätt, ekonomisk rätt, allmän rätt till handling och internationell rätt. Studenter som deltar i detta program kan lära sig om grunderna i USA: s rättssystem, eller öva förtal och muntliga färdigheter. Programmet kan vara lämpligt för forskare som hoppas kunna utöka sina juridiska kvalifikationer för att inkludera de som krävs för att träna i USA.

Studenter som deltar i ett LLM i Legal English-programmet har ofta möjlighet att förfina sin användning av juridisk terminologi och bli mer bekant med gränsöverskridande lag. De som inte är engelska som modersmål kan delta i detta program för att förbättra deras grepp om juridisk engelska och grunderna i amerikansk lag.

Kostnaden för en LLM varierar beroende på skolan och hur länge programmet varar. Projektiva studenter bör noggrant granska sina alternativ och varje skola för att vara säker på att de har hittat ett program som passar deras behov.

Kandidater med en LLM i Legal English kan fokusera på smala områden, såsom straffrättsliga tvister eller internationell finanslag. Programdeltagare kan också använda graden för att flytta från ett juridiskt fält till en annan. Kandidater kan bli advokater för immateriella rättigheter eller lösa internationella tvister som berör engelskspråkiga länder och icke-engelsktalande länder. Denna examen kan också öppna arbetsutsikterna inom forsknings- och akademiska områden.

Master of Laws program erbjuds av universitet runt om i världen. Onlineprogram är tillgängliga och erbjuder studenter att delta i prestigefyllda skolor utan att flytta från ett land till ett annat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Indiana University Maurer School of Law
Bloomington, Amerikas förenta stater

LLM med engelska för lag tvååriga programmet är ett tvåstegsprogram för sökande som ännu inte uppfyller de engelska behörighetskraven för direkt antagning till standard LLM-ex ... +

LLM med engelska för lag tvååriga programmet är ett tvåstegsprogram för sökande som ännu inte uppfyller de engelska behörighetskraven för direkt antagning till standard LLM-examen. -
LLM
Heltid
2 år
Engelska
Jan 2023
Campusstudier