Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 4 masterprogram i juridik i Juridisk forskning

Master of Laws är en doktorsexamen utformad för att ge forskare en specialkunskap genom att fokusera på ett visst rättsområde. De flesta elever som anmäler sig till ett LLM-program har redan en juris doktor eller grundutbildning. Heltidsstudenter slutar ofta på ett år.

Vad är en LLM i juridisk forskning? Det är ett forskarutbildningsprogram som är utformat för att förbereda proffs för att ställa frågor, analysera problem och ta på sig nya utmaningar. Många kurser ger deltagarna en chans att få praktisk erfarenhet genom att använda olika forskningsmetoder. Studenter kan förväntas delta i föreläsningar, diskussioner, projekt och avhandlingar. Den exakta kursstrukturen kan variera från skola till skol men kan innehålla klasser som liknar teorier och filosofi om juridisk forskning, resonemang med prejudikat och traditioner för juridisk utredning.

Att studera juridisk forskning ger deltagarna en unik förståelse för vikten av analytiskt tänkande, kommunikation och perceptivitet. Detta LLM-program hjälper eleverna att förbättra dessa färdigheter så att de kan gå med i praktiken som rundade advokater med en forskningsinriktad tankegång. Dessa färdigheter kan också hjälpa en person att leva ett rikt personligt liv.

Hur mycket kostar en LLM? Detta kan bero på programmet, dess längd och skolan deltog. Om sökanden vill ha en uppskattning, måste de kontakta skolan som de hoppas delta i.

Efter examen med en LLM i Legal Research, vilken typ av karriär kan studenterna ha? Det finns verkligen ingen gräns för vad någon kan göra med denna utbildning. Många forskare fortsätter att bli juridiska forskare, advokater, domare och rådgivare, men det kan också finnas andra icke-traditionella möjligheter till förfogande. Till exempel vänder vissa kandidater till karriärer som professorer, akademiska forskare, lärare, juridiska journalister, kvalitetsinspektörer och tekniska programchefer.

Universitet över hela världen kan erbjuda LLM-program antingen online eller personligen. För att söka eller lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Juridisk forskning

University of the Witwatersrand

Den LLM Programmet är lämpligt för jurister och jurister som är intresserade av forskning och skrift och som har tid och möjlighet att genomföra ganska omfattande juridis ... [+]

Den LLM Programmet är lämpligt för jurister och jurister som är intresserade av forskning och skrift och som har tid och möjlighet att genomföra ganska omfattande juridisk forskning på avancerad akademisk nivå. På grund av den krävande natur forskningskomponent, är inträde till programmet begränsas till de sökande med en utmärkt akademisk bakgrund i LLB. Det finns dock alternativa ingångsvägar för sökande som kan visa deras lämplighet för programmet.

De kurser komponenten består av fyra kurser, som får vidtas antingen i ett specialiserat område eller inom det allmänna området. Forskningen komponenten består av en närvaro kurs i forskningsmetodik, två essäer forsknings av 5 000 ord vardera och en forskningsrapport av 10 000 ord. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bond University

The Master of Laws (från Research) program består av en 50.000 ord vetenskaplig uppsats, genomfört över två år på heltid. Avhandlingen övervakas av kunnig personal inom ä ... [+]

INGÅNGSKRAV

The Master of Laws (från Research) erbjuds till dem med en professionell lag kvalifikation (jur kand, Juris doktor eller motsvarande). Ansökningarna måste ha minst 65 procent i genomsnitt och / eller omfattande yrkeserfarenhet.

En sökande kan krävas för att uppfylla dekanus att de har en lämplig nivå av forskning färdigheter för att skriva en avhandling av upp till 50.000 ord.

Inträdet är på grundval av en godkänd förslag och tillgången till lämplig forskarhandledning.

PROGRAM BESKRIVNING

The Master of Laws (av forskning) program kan slutföras via en 50.000 ord vetenskaplig uppsats. Medan fakulteten kan erbjuda tillsyn inom de flesta områden av lag, har det särskilda styrkor i:... [-]

Australien Robina
Januari 2020
Engelska
Heltid
104 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Utrecht University

Vill du ha möjlighet att slutföra ett djupgående masterprogram i lag som sträcker sig utöver den normala ettårsperioden? Den tvååriga juridiska forskarutbildningen vid Ut ... [+]

Dömd BÄST PÅ OMRÅDET

Den högt ansedda Keuzegids Master Selection Guide 2018 rankade Utrecht University juridiska forskningsprogram som det bästa inom fältet i Nederländerna.

HANDLA OM

Är du nyfiken, analytisk och redo att ta på sig nya utmaningar i en dynamisk akademisk miljö? Är du intresserad av att skriva akademiska texter, delta i debatt och hantera komplicerade juridiska frågor? Vill du få möjlighet att genomföra ett djupgående masterprogram i juris som sträcker sig utöver den normala ettårsperioden? Om så är fallet kan den tvååriga juridiska forskarutbildningen vid Utrecht University vara det perfekta valet för dig!

Ta fördel av ett växande behov för juridiska forskare... [-]
Nederländerna Utrecht Middelburg
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Université de Montréal Law Faculty

LL.B.-programmet är en möjlighet för en student att dyka djupare in i ett ämne, både inom de stora juridiska områdena och inom vissa specialområden. ... [+]

LL.B.-programmet är en möjlighet för en student att dyka djupare in i ett ämne, både inom de stora juridiska områdena och inom vissa specialområden.

LL. M. FöretagsrättLL. Mr International LawLL. M. Teknik och informationslagLL. M. SkattningLL. M. Notarial LawLL. Herr lag - Forskning

AntagningskriterierHa en juridisk examen från Université de Montréal eller ett examensbevis som anses vara likvärdigtHar på den första cykeln erhållit mikroprogrammet eller DESS, ett genomsnitt på minst 3,0 av 4,3 eller motsvarande.

Kandidater med medelvärde 3,0 till 3,3 eller motsvarande måste tillhandahålla ytterligare utställningar listade på juridiska fakulteten webbplats på admission.umontreal.ca/programs/ Svärmor-2 / inträde-och-förordningar;... [-]

Kanada Montreal
Kontakt Skolan
Franska
Heltid
12 månader
Läs mer på svenska