Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i juridik i Konkurslag

En LLM är utbildad till personer som väljer att utöva högre utbildning inom ett juridiskt område. Programlängden varierar och kan vara så lång som tre år eller så lite som ett år.

Vad är en LLM i konkurslag? Detta program fokuserar mer specifikt på företags insolvens. Under sin studie kan eleverna lära sig om de faktorer som leder till företagsinsolvens och trender som bidrar till en ekonomisk glida. Instruktörer kan korta deltagare om globala och internationella ekonomiska faktorer som påverkar företagsinstitutionerna. Lärare kan välja bland kurser som företagslikvidation, gränsöverskridande insolvens, företagsorganisationer, principer för företagsreglering och företagsräddning.

Kandidater från detta program tenderar att vara mer ekonomiskt kunniga än andra och att ha en skarp förståelse av ekonomiska faktorer och hur de kan påverka en företagsorganisation. Många har också starka analys- och kritisktänkande möjligheter. Var och en av dessa färdigheter kan enkelt överföra från en aspekt av en persons liv till en annan.

Kostnaden för en LLM i konkurslag varierar. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för en utbildning inkluderar skolans plats, om kurser tas online och levnadsutgifter.

En individ med examen i konkurslag kan vara lyckligast i en företagsamhet som fungerar som rådgivare för stora organisationer. I en sådan roll skulle personen analysera ekonomiska trender och göra förslag på hur man undviker ekonomisk katastrof. Andra akademiker kan fortsätta att starta egna företag där de representerar individer som står inför konkurser. Vissa akademiker kan känna att deras kunskaper är bäst att använda för att hjälpa borgenärer att återfå sina pengar från konkurspersoner.

När en person går till skolan beror slutligen på hans eller hennes plats, budget och flexibilitet. Online kurser är praktiska genom att de tillåter studenter att studera på egen gång. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Konkurslag

Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Företags- och insolvenslagstiftningen är inriktad på företagsorganisationer och lagar som det hänför sig till dem. Kursen har utformats som svar på den snabba tillväxten ... [+]

LLM Corporate and Insolvency Law

Företags- och insolvenslagstiftningen är inriktad på företagsorganisationer och lagar som det hänför sig till dem. Kursen har utformats som en följd av den snabba tillväxten i bolagsrättens utveckling i Storbritannien och Europa och för att tillgodose behoven hos juristerna inom detta område.

Om LLM Corporate and Insolvency Law

Nottingham Law School har ett ledande rykte inom insolvens och företagsrätt och studenter på denna kurs kommer att dra nytta av vår forskare och expertundervisningspersonal.

Vårt center för affärs- och insolvenslagstiftning har kopplingar till ett antal internationella organ som INSOL International, Insolvency Service och Världsbanken. Det är också värd för en årlig internationell insolvenskonferens och ett antal andra händelser under året i samarbete med andra organ.... [-]

Storbritannien Nottingham
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska