Filter
Juristexamen
Lettland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära LLM-programmen i Lettland 2020

Studenter från hela världen har gjort valet för en LLM i Lettland. Graduate juristutbildningar i Lettland är utmärkta i kvalitet och studenter som väljer att studera i detta vackra land kan uppleva allt som den har att erbjuda. Det finns aldrig en tråkig dag som eleverna kan utforska levande och roligt städer med fantastisk arkitektur, charmiga och historiska byar, orter på Östersjön, och natursköna nationalparker.

En LLM i Lettland är avsedd för studenter som söker kompetens inom specialiserade rättsområden, såsom europeisk lag, mänskliga rättigheter, internationell rätt, affärsjuridik och ekonomi. Studenter tjänar en LLM i Lettland delta i rigorösa kurser, forskning, seminarier och praktik och oftast måste skriva en magisteruppsats. En LLM i Lettland är ett utmärkt val för dem som vill avancera karriärer eller att flytta karriär fokus, och många akademiker fortsätta att arbeta i privata företag, multinationella företag, eller för offentliga organisationer.

Ta nästa steg i din akademiska och professionella karriär med en LLM i Lettland. Läs mer om programmen nedan!

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Baltic International Academy

Program: civilrätt Typ: Komplett studieprogram ... [+]

Program: civilrätt Typ: Komplett studieprogram Grad erhållas: Master Längd: 1,5 år (3 terminer) Språk : Ryska Avgift per år : * 1800 EUR (för EU-studenter) / 2500 EUR (för studenter utanför EU) * Övrig information : Utbetalningen för sovsal börjar vid 165 EUR. Ytterligare information om boende möjligheter finns på länken: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. För ytterligare information, kontakta vår behörighetskommitté eller se vår hemsida.

Curriculum

Logik och metoder för vetenskaplig forskning Pedagogik och psykologi för högre utbildning Frågor i teorin om staten och lag Aktuella frågor inom civilrätt i... [-]
Lettland Riga
Öppen antagning
Engelska,Ryska
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska