LAWSTUDIES

Se de 2 mest populära LLM-programmen i Libanon 2020

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

En LLM kan du lagligt arbitrage TUSSLES inom alla områden för karriär specialisering. En Master of Law ger rikedom av kunskap, kan de flesta människor som utexamineras från denna grad är specialiserade inom alla områden för rättsligt försvar.

Libanon-officiellt kallat Libanon. Den återfinns i Östra Medelhavet. Många människor i landet har tillgång till utbildning, som i grunden är uppdelad i grundläggande, primär och sekundär samt eftergymnasial utbildning.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Libanon 2020

sökresultat funna Filter

LLM i företagsrätt

Saint Joseph University of Beirut
Libanon, beirut
LLM
01 Oct 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Juridiska fakulteten vid Juridiska fakulteten vid Saint-Joseph University är en ettårig doktorsexamen (med möjlighet att förlänga programmet under 2 år i vissa fall). Det syft ...

Läs mer

LLM - mästare i lag från University of London

American University Of Technology
Libanon, Libanon online
LLM
01 Oct 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

AUT är glada att kunna erbjuda advokatsamfundet i Libanon möjlighet att utöka sin juridiska expertis gjort nödvändigt med globaliseringen och förekomsten av multinationella fö ...

Läs mer