Filter
Juristexamen

Jämför 2 masterprogram i juridik i Luftfartslag

En LLM, eller Master of Laws, är en grad som ges till individer som driver en djupare förståelse för ett specialiserat område av lagen. De flesta program varierar i längd och tar var som helst från ett till tre år för att slutföra.

Vad är en LLM i flyglagen? Detta program fokuserar på ett högt specialiserat rättsområde: luftfartsrätt. Kurser i detta program utrustade i allmänhet studenter med en djup förståelse av luft- och rymdlagstiftningen inom den offentliga och privata sektorn. Kurser kan täcka de olika utmaningar och problem som industrin står inför och hur man ser till att företag kvarstår i överensstämmelse med branschbestämmelserna. Instruktörer kan fokusera tungt på lagen när det gäller hållbarhet, passagerarsäkerhet, miljöskydd, rättvis konkurrens, användning av droner, olycksutredning och militarisering av yttre rymden.

Kandidater från detta program tenderar att ha starka analytiska och problemlösande färdigheter, som båda kan tjäna dem bra i lag eller något annat fält de väljer att komma in. Dessutom har deltagare i programmet en djupare förståelse av luftfartsregler och hur de påverkar konsument- och användarsäkerheten.

Kostnaden för en LLM varierar. Där en person bor, om han eller hon vill delta i ett college ut ur staten eller utomlands och programmets varaktighet kommer alla att ha effekt på den slutliga kostnaden för undervisning.

Personer som examinerar med en LLM i flyglagen kan tycka att de har många spännande karriärmöjligheter att välja mellan. Många industrier har ett växande behov av flygprov och privatpersoner kan bedriva karriär med privata företag, internationella advokatbyråer, statliga organisationer, civila luftfartsorganisationer eller telekommunikationsorganisationer. Vissa akademiker kan fortsätta arbeta med militären.

Program inom luftfartsrätt växer i popularitet, med fler skolor inklusive erbjudanden både på campus och online. För att hitta den bästa passformen för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Read More Read Less

2 Results in Luftfartslag

The University of Mississippi - School of Law

University of Mississippi School of Law är världsledande inom flyg- och rymdrätt utbildning, forskning och public service. ... [+]

University of Mississippi School of Law är världsledande inom flyg- och rymdrätt utbildning, forskning och public service.

Denna LL.M. utbildningsprogrammet är utformat för både amerikanska och utländska utbildade Law School akademiker är intresserade av en strikt juridisk läroplan i USA, internationella och jämförande luft och rymd lag. Det är den första och enda Jur.kand program i USA som erbjuder en kombinerad luft och rymd lag forskarutbildning juristexamen vid en ABA ackrediterade Law School.

Ansökningar tas emot löpande.

Jur.kand Program Fördelar Unik tyngdpunkten i USA luft och rymd lag. Omfattande lufträttslig expertis och över 45 år i rymden lag. På campus eller online, heltid eller deltid. Delta, om kvalificerad, i Journal of Space Law. Omfattande luft och rymd lag samling. Tillgång till University of Mississippi Space Law arkiv. American Bar Association ackrediterade Law School. ... [-]
Amerikas förenta stater Oxford
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikas förenta stater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Oxford
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 år
Online
Campusstudier

Läs mer på svenska
Leiden University

Detta unika program erbjuder en kombination av offentlig lufträtt, privat lufträtt och rymdlag, både från ett internationellt och europeiskt perspektiv. ... [+]

Vilka lagar reglerar kommersiell användning av yttre rymden? Är stater ansvariga för att mildra rymdskräp? Vem är ansvarig för olyckor som händer ombord på flygplanet? Lär dig hur du hanterar frågor som dessa från både ett internationellt och ett europeiskt perspektiv.

Vad innebär detta masterprogram?

Leiden Air and Space Law-programmet är unikt. Vår undervisning och forskning har en tydligt definierad europeisk dimension och överensstämmer med de högsta akademiska normerna. Samtidigt fokuserar programmet på professionella applikationer, särskilt genom praktikbehov.

International Institute of Air and Space Law (IIASL), som rymmer denna avancerade masters specialisering, är ett av de ledande internationella akademiska forsknings- och utbildningsinstituten inom detta område. Institutet upprätthåller nära förbindelser med nationella och internationella organisationer och institutioner över hela världen och åtnjuter vägledning från en prestigefylld internationell rådgivande nämnd.... [-]

Nederländerna Leiden The Hague
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Nederländerna
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Leiden
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => The Hague
    )

)
1
February 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska