Filter
Juristexamen
Makedonien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära LLM-programmen i Makedonien 2020

Den juris kandidatexamen känd som JK, är en avancerad examen juristexamen. Kandidater ofta redan har en första examen i juridik och är intresserad av att främja sina studier av lagen. Skaffa en jur kand har ett antal distinkta fördelar.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Makedonien 's stora överflöd av naturliga och kulturella sevärdheter gör det till en attraktiv destination för besökare. Skopje är landet 's politiska, kulturella, ekonomiska och akademiska centrum och har flera universitet.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Makedonien 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

International University of Struga

Entusiasm och lust att bidra till utvecklingen av högre utbildning var det enda motivet vi leder till rätt bildande av Euro College - Struga. De första stegen började med ... [+]

Mästare i behörighet

Entusiasm och lust att bidra till utvecklingen av högre utbildning var det enda motivet vi leder till rätt bildande av Euro College - Struga. De första stegen började med den akademiska uppriktigheten, det sätt vi valde är svårare men vi avser att insistera mer och bygga en högre utbildningsinstitution som skulle vara i takt med världen, en institution som kommer att ge lärande med en sådan kvalitetsram och vilja ge bidrag till utvecklingen av arbetskraftsforskning. Motiverad av stöd från många utländska institutioner och landet fortsätter att göra säkrare steg utan åtskillnad av alla svårigheter eftersom vi har en tydlig vision och uppdrag. Stöd från British University, "Kensington College of Business", av känd nyklassig grupp, forskningscentret European Business Competence License (EBCL), British Business Group, vars uppgift är att förstå de specifika industristandarderna. Vi hade också stor betydelse för att stödja "American Heritage University" och College of London - "London City College". Vi skulle ha älskat att uttrycka stort tack till alla ambassadörer, framstående ansikten och institutioner som besökte vår campus och stödde oss i vårt arbete. Under akademiska 2007/2008 året började vi som Euro College med tre fakulteter, och under 2008 vann ministeriet för utbildning och vetenskap i Makedonien ackreditering för två nya institut, Institutet för politik och europeiska studier, Internationella institutet för ekonomisk utveckling och ekologisk förvaltning, vilket var orsaken till namnändringen i "International University of Struga.... [-]

Makedonien Struga
September 2020
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska