Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 2 masterprogram i juridik i Medborgarrätt

En LLM är en examen tilldelad personer som har valt att fortsätta sin mästare i juridiska studier. Personer kan välja att skaffa en LLM för att få kompetens inom ett specialiserat juridiskt område, som konkursrätt eller ekonomisk lag.

Vad är en LLM i Civil Rights Law? Programmet var utformat för att få eleverna att tänka kritiskt om problem som plågar minoriteter idag. Kurser kan fokusera på kvinnors rättigheter, genusstudier, inhemska människor, invandrare eller någon annan grupp som regelbundet riktas mot majoriteten. Målet med dessa kurser är att förbättra deltagarnas analys och kritiska analytiska färdigheter så att de kan genomföra juridiska reformer eller, åtminstone, utveckla teorier för hur man ska leda framtida juridiska reformer.

Personer som utbildar sig i civilrättsliga rättigheter tenderar att ha djup medkänsla och förståelse för alla människor och kulturer. Många akademiker har också en djup känsla av rätt och fel och en förmåga att tänka djupt och rationellt om hur man ska handla om rätta fel. Var och en av dessa egenskaper kan tjäna dem väl i alla aspekter av livet.

Kostnaden för en LLM varierar kraftigt och beror på ett antal faktorer. Förutom deras plats och utvalda institution måste individer också överväga kostnaden för levnadskostnader.

Kandidater med examen i borgerrätten kan fortsätta att bli privata civila rättighetsjurist, civilrättsaktivister eller advokater för stora organisationer. Eftersom de flesta företag behöver genomföra metoder och förfaranden för att lindra risken för diskrimineringsdräkt, kan forskare av detta program kunna hitta arbete inom företagssektorn. Vissa kan fortsätta att bli offentliga advokater och förespråkar rättigheterna för dem som saknar resurser.

Många skolor erbjuder online LLM-program, som är praktiska för studenter som har heltidsjobb eller familjer att ta hand om. För att lära dig mer om de tillgängliga alternativen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Medborgarrätt

The University of Oklahoma - College of Law

OU lag ligger i hjärtat av den ursprungliga indiska territoriet, en idealisk miljö för studier av indian rätt och frågor rörande ursprungsbefolkningar ... [+]

OU lag ligger i hjärtat av den ursprungliga indiska territoriet, en idealisk miljö för studier av indian lag och frågor som rör ursprungsbefolkningar. Oklahoma innehåller nästan fyrtio stam nationer och den näst största indianska befolkningen i USA. Med tanke på deras närvaro och historia i regionen, påverkar indisk lag så gott som alla områden av juridisk praxis, vilket gör det till en levande och växande område.

Den Jur.kand i ursprungsfolk lag kan fyllas i på ett års heltidsstudier eller två års deltidsstudier.

University of Oklahoma - College of Law - Jur.kand

Den John B. Turner Jur.kand Programmet erbjuder en unik kombination av kurser, endast tillgänglig på OU, och gör att studenter kan välja mellan tre inriktningar: energi och naturresurser, ursprungsfolk lag, eller US Legal Studies (för utländska utbildade jurister).... [-]

Amerikas förenta stater Norman
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SOAS University of London

SOAS LLM i lag och kön erbjuder ett tvärvetenskapligt, intellektuellt och politiskt givande och kollegialt utrymme, utformat för kritiska och påverkande engagemang med la ... [+]

Läge för deltagande: Heltid eller Deltid

SOAS LLM i lag och kön erbjuder ett tvärvetenskapligt, intellektuellt och politiskt givande och kollegialt utrymme, utformat för kritiska och påverkande engagemang med lag och kön, med särskilt fokus på det globala söderna och både historiska och samtida juridiska och legala sysselsättningar med kön, sexuell, ras, inhemsk, klass, kaste, funktionshinder, post-konflikt, post-kolonial och miljö rättvisa. Våra studenter och lärarpersonal har särskilt kunskap om feministiska, queer och kritiska rasteoretiska tillvägagångssätt för intersektionalitet och är djupt engagerade i banbrytande projekt över ” SOAS regionerna” och därefter.... [-]

Storbritannien london
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska