LAWSTUDIES.SE

Se de 36 mest populära LLM-programmen i Nederländerna 2019/2020

Nederländerna lockar studenter från hela världen för forskarutbildning juristexamen. Med en internationell student befolkningen, omfattar Nederländerna mångfald. Studenter njuta av framåttänkande samhälle otaliga möjligheter för kulturell tillväxt, och intellektuell stimulans som är erfaren när de bor och studerar i Nederländerna. Med en LLM i Nederländerna, kommer studenterna har ingen brist på saker att se, göra och utforska.

Det finns gott om möjligheter att få kompetens inom ett visst rättsområde inom LLM i Nederländerna program. Specialisering områden för en LLM i Nederländerna omfattar europeisk rätt, internationell rätt, beskattning, ekonomi, straffrätt, affärer, teknik och ekonomi, bland flera andra alternativ. Akademiker i LLM i Nederländerna program kan dra nytta av det stora professionella nätverk som kan utvecklas och den värdefulla internationella erfarenheter, både ger en konkurrensfördel på den globala arbetsmarknaden.

Du kan bläddra program nedan för att hitta LLM i Nederländerna som är rätt för dig. Ta nästa steg mot din framtid, idag!

sökresultat funna Filter

LL.M i internationell och europeisk rätt

Radboud University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Nederländerna Nijmegen

Vår LL.M. Programmet i internationell och europeisk rätt är främst avsedd för studenter som vill utveckla sin förståelse och kunskap om EU-lagstiftning i syfte att driva en juridisk karriär med en stark internationell dimension.

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Haifa, Faculty of Law
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Israel Haifa Tyskland Hamburg Frankrike Aix-en-Provence Polen Warsaw Nederländerna Rotterdam Italien Bologna Belgien Ghent Indien Mumbai Österrike Vienna + 16 fler

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Varje partneruniversitet utmärkelser en magisterexamen (jur kand / MA / civilingenjör).

Master i internationell affärsrätt: Klimatförändring och hållbarhet

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

VU Amsterdam är det första universitetet i Europa för att erbjuda en särskild internationell affärsjuridik grad som kombinerar en enastående all-round mästare i företagsrätt med ett särskilt fokus på en av dagens mest komplicerade juridiska utmaningar: hållbarhet. Det tog lite tid för företagsvärlden att erkänna det existentiella hotet mot mänskligheten som klimatförändringen utgör. Men nu går hållbarhet hand i hand med företagssucces - och affärsöverlevnad. VU Amsterdam hjälper dig att bli en advokat i hög efterfrågan, både inom den offentliga och den privata sektorn.

Master i juridik: Internationell teknikrätt

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

ITL är en heltid, ettårig specialisering av Law LLM-examensprogrammet.

Magisterexamen i internationell affärsrätt: Finans och beteende

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

Detta juridiska magisterprogram har djuprotade tvärvetenskapliga perspektiv. Lag är utgångspunkten för vårt tänkande. Klassiska fält såsom avtalsrätt, skadeståndsrätt, företagsformulär, insolvensrätt och regleringsrätt lärs på djupet. För att du ska kunna arbeta i ett internationellt sammanhang kommer vi att fokusera på principerna; Uppgifter om nationell lagstiftning kommer inte att behandlas.

Magister i lag: gränsöverskridande juridiska studier

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

Inom programmet lärare och forskare från olika utländsk bakgrund samarbetar. Den juridiska fakulteten i Vrije Universiteit Amsterdam är utmärkande att ha enat EU Law, folkrätten, Internet Governance och rättsteori allt i ett gemensamt forskningsprogram. Detta tillvägagångssätt gör att en bred, och samtidigt på djupet, analys av gränsöverskridande juridiska frågor ...

Magister i lag: internationell migration och flyktingrätt

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Amsterdam

Krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord störa samhällen och utgör ett hot mot internationell fred och säkerhet. Utveckla teorier för att förstå detta mänskligt beteende och utforma effektiva strategier för att reagera på dessa grymheter är extremt utmanande. Internationella brott och kriminologi är ett tvärvetenskapligt masterprogram där du får lära dig att mäta och undersöka dessa ...

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike Aix-en-Provence Italien Rome Belgien Ghent Israel Haifa Österrike Vienna Tyskland Hamburg Nederländerna Rotterdam Polen Warsaw Indien Mumbai Spanien Barcelona + 18 fler

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Det kommer att finnas en gemensam LL.M. examen från universiteten i Hamburg, Gent och Rotterdam och alla andra partneruniversiteter kommer att tilldela en ytterligare magisterexamen (LL.M./Ma / M.Sc.).

Advanced LL.M. i internationell tvistlösning och skiljedom

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Leiden University Master of Laws in Advanced Studies in International Dispute Settling and Arbitration (LLM) är ett högt forskarutbildningsprogram om teori och praktik för internationell tvistlösning och skiljedom i internationell rätt.

Advanced LL.M. i global och europeisk arbetsrätt

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Arbetsrätten är inte längre en rent nationell fråga. Att känna till och förstå de globala och europeiska dimensionerna i arbetsrätten är därför väsentliga i praktiken för varje arbetsjurist.

LLM Advanced Studies in European and International Human Rights Law

Leiden University
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

When human rights are violated by a particular state, is it more effective to use the national, regional or international human rights protection mechanisms to address the issue? And what mechanism will probably be most effective in addressing specific types of human rights violations?

LLM avancerade studier i europeisk och internationell rätt till mänskliga rättigheter

Leiden University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

Mästaren i europeiska och internationella mänskliga rättigheter lagen ger sameksistens och interaktion av flera mänskliga rättigheter mekanismer stolthet av plats genom att studera dem i ett komparativt perspektiv.

LLM Avancerade studier i internationella barns rättigheter

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Barns rättigheters mångsidiga och juridiska tvärvetenskapliga karaktär kräver specialistkunskap för att kunna bedöma dess innebörd och konsekvenser för barns ställning.

LLM Avancerade Juridiska Studier

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 hitta din juris doktor September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Leiden Law School är stolt över att starta ett intensivt ettårigt avancerat masterprogram i juridik

LLM Avancerade studier i juridik och digital teknik

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Den avancerade mästaren i juridik och digital teknik täcker systematiskt och praktiskt de juridiska och regulatoriska teorierna och systemen från en mångfald viktiga ämnen.