LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i Tromsø Norge 2019/2020

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Sök bland studieprogram i juridik i Tromsø i Norge 2019/2020

sökresultat funna Filter

Master of Laws (LL.M.) i havsrätten

UIT The Arctic University of Norway
Campusstudier Heltid 3 terminer Januari 2020 Norge Tromsø

Haven täcker över 70 procent av jordens yta. Det är viktigt för kommunikation, militär och strategisk användning och för dess levande och icke levande naturresurser. Under de senaste åren har det ökat betydelsen av den marina biologiska mångfalden. LL.M. Programmet syftar till att bredda den traditionella havsrättens tillvägagångssätt från jurisdiktionsfrågor och även omfatta väsentlig lag som bevarande och hållbar användning av biologiska resurser och skydd av biologisk mångfald och miljö.