LAWSTUDIES

Se de 2 mest populära LLM-programmen i Norge 2020

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förbereder dem att arbeta med inriktningar som internationell rätt eller skatterätt.

Norge (Norge) är den västligaste, nordligaste - och faktiskt den östligaste - av de tre skandinaviska länderna. Norge är känt för sin fantastiska och omväxlande natur. Fjordarna i västra delen av landet är långa smala vikar, flankerad på vardera sidan av höga berg där havet tränger långt in i landet. Det yttersta ansvaret för utbildningen ligger hos det norska utbildningsdepartementet och forskning.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Norge 2020

sökresultat funna Filter

Master i miljöpolitik och lag

University of Eastern Finland
Finland, Kuopio + 5 Mer
LLM
01 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
22 Jan 2020
Engelska
Campusstudier

Kandidatprogrammets miljö, naturresurser och klimatförändringar inom miljöpolitik och juridik är ett nytt tvärvetenskapligt tvåårigt masterprogram som kombinerar högskoleutbil ...

Läs mer

Master of Laws (LL.M.) i havsrätten

UIT The Arctic University of Norway
Norge, Tromsø + 2 Mer
LLM
01 Jan 2020
<
Heltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

Haven täcker över 70 procent av jordens yta. Det är viktigt för kommunikation, militär och strategisk användning och för dess levande och icke levande naturresurser. Under de ...

Läs mer