Masterexamina i juridik i Nya Zeeland

Se de 2 mest populära LLM-programmen i Nya Zeeland 2018

Master i juridik

En specialiserad Jur.kand examen ger advokater att intensifiera eller förändra sin kompetens inom ett visst rättsområde. Har en särskild koncentration i ett visst område kan öppna nya möjligheter.

En LLM (Master of Law) är en avancerad juristexamen som hjälper till att förbereda studenter med specialiserad juridisk utbildning. Kursplaner kombinerar ofta forskning, kurser, och en avhandling. LLM program tar ofta ett till två år att slutföra.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Nya Zeeland 2018

Läs Mer

Juris

University of Auckland Law School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år March 2018 Nya Zeeland Auckland + 1 fler

LLM är utformad för att ge en avancerad nivå av studier för både heltidsstuderande och de som är jurister eller engagerad i heltids- eller deltidsanställning. Det kan genomföras genom kurser, forskning eller en kombination av båda. [+]

LLM är utformad för att ge en avancerad nivå av studier för både heltidsstuderande och de som är jurister eller engagerad i heltids- eller deltidsanställning. Det kan genomföras genom kurser, forskning eller en kombination av båda. Du kan välja mellan över 25 lärda kurser och tillträde till LLM är tillgängligt under hela året.

Du kan koncentrera din studie på särskilda områden av specialisering eller studera ett brett spektrum av juridiska ämnen.

LLM undervisade (kurs) ger dig möjlighet att studera områden i större djup och komplexitet än på grundnivå. Programmet erbjuder kurser som ger detaljerade analyser av specifika juridiska områden samt kurser som är mer policyorienterade. LLM genom forskning gör det möjligt för dig att genomföra en fördjupad studie inom ett område av personligt intresse för att förbättra sysselsättnings möjligheterna, antingen professionellt eller akademiskt. ... [-]

Juris

The University of Waikato
Campusstudier Heltid 1 år February 2018 Nya Zeeland Hamilton Tauranga + 1 fler

Med en ettårig Master of Laws examen från University of Waikato kan du skräddarsy ditt program genom ett urval av undervisade papper och / eller vetenskaplig uppsats. [+]

Juris

Med en ettårig Master of Laws examen från University of Waikato kan du skräddarsy ditt program genom ett urval av undervisade papper och / eller vetenskaplig uppsats.

Juridiska fakulteten vid universitetet i Waikato lägger stark tonvikt på utveckling av forskningskompetens. Klasserna är små och är vanligtvis erbjuds i diskussioner seminarium stil. Detta sätt att undervisa på en avancerad nivå skapar möjligheter för dig att dela perspektiv och diskutera frågor som rör ämnet. Det kommer att hjälpa dig att förbättra din kommunikationsförmåga och få expertkunskap. Det skapar möjligheter för dig att nätverka med andra och förnya motivation och självförtroende. Du får också en hel del en-mot-en tid med föreläsa eller övervakar akademisk personal.... [-]