LAWSTUDIES

Se de 5 mest populära LLM-programmen i Nya Zeeland 2020

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

En LLM (Master of Laws) är en forskarexamen för studenter som studerar lag. Det är oftast utformade för yrkesverksamma och studenter lag som vill få kunskap i en specialiserade brotts område som internationell eller skatterätt.

Nya Zeeland är ett land med fantastiska och varierande natur. Kiwi är inte bara en av de nationella symbolerna - de andra är silver ormbunke blad och Koru - men också namnet nyzeeländare brukar kalla sig. Utomeuropeiska studenter kommer att behöva betala hela kursavgifter och sina egna levnadskostnader under studietiden på en Nya Zeeland institution.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Nya Zeeland 2020

sökresultat funna Filter

LLM (tillämpad lag) i Common Law Practice (Nya Zeeland)

The College of Law
Australien, Sydney + 6 Mer
LLM
19 Feb 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Online

Master of Laws (tillämpad lag) i Common Law Practice (NZ) är utformad för att tillgodose behoven hos Nya Zeelands juridiska yrke för högre nivå, övningsbaserad kompetensförvär ...

Läs mer

Master of Laws - LLM

Victoria University of Wellington
Nya Zeeland, Wellington
LLM
04 Mar 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
8 månader
Engelska
Campusstudier

Ta din passion för lag till nästa nivå med avancerad studie och forskning. Var i centrum för debatt, analys och dialog om juridiska och juridiska frågor i Nya Zeeland.

Läs mer

Juris

The University of Waikato
Nya Zeeland, Hamilton + 1 Mer
LLM
03 Jul 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Med en ettårig Master of Laws examen från University of Waikato kan du skräddarsy ditt program genom ett urval av undervisade papper och / eller vetenskaplig uppsats.

Läs mer

LLM (tillämpad lag) i ASEAN 6 Juridisk praxis

The College of Law
Australien, Sydney + 6 Mer
LLM
19 Nov 2019
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Online

Lärarexamen i ASEAN 6 Juridisk praxis är utformad för att tillgodose behoven hos jurister som arbetar med gränsöverskridande praxis mellan ASEAN 6: s regionala frihandelsområd ...

Läs mer

LLM (tillämpad lag) i malaysisk rättspraxis

The College of Law
Australien, Sydney + 6 Mer
LLM
19 Feb 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Online

Juridiska juristen (Malaysian Legal Practice) är utformad för att tillgodose de malaysiska juristernas behov för högre nivå, praktikbaserad kompetensförvärv inom en rad specia ...

Läs mer