LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Wrocław Polen 2021

Den juris kandidatexamen känd som JK, är en avancerad examen juristexamen. Kandidater ofta redan har en första examen i juridik och är intresserad av att främja sina studier av lagen. Skaffa en jur kand har ett antal distinkta fördelar.

Polen, officiellt Republiken Polen, är ett land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 miljoner människor, är Polen den 6: e mest folkrika landet i EU. EU / EES-studenter behöver inte visum för att studera i Polen. Levnadskostnaderna i Polen är bland de lägsta i EU.

Wrocław anses vara den tredje största centrum för utbildning i Polen. I trettio välkända institutioner, det finns mer än 135.000 studenter. Den Wrocław universitet staden erbjuder hälsosam akademisk miljö för lokala och utländska studenter.

Sök bland studieprogram i juridik i Wrocław i Polen 2021

sökresultat funna Filter

Master i internationell och europeisk rätt

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

LLM International & European Law - Graduate kommer att ha färdigheter och allmän kunskap inom området dogmatiska discipliner inom internationell och europeisk rätt. Beroen ...

Läs mer

LLM i internationell och europeisk rätt

University of Wroclaw
LLM
01 Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
31 Aug 2021
Engelska
Campusstudier

Fakulteten för juridik, administration och ekonomi vid University of Wroclaw , med sina rötter i början av 1500-talet och Alma Mater av 9 Nobelprisvinnare, har äran att välkom ...

Läs mer