Filter
Juristexamen
Portugal Porto Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen in Porto Portugal 2019/2020

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Sök bland studieprogram i juridik in Porto i Portugal 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

I dagens utmanande och utvecklande sammanhang kräver förmågan att förstå komplexiteten och dynamiken i verkligheten ett tvärvetenskapligt förhållningssätt. MSc i juridik ... [+]

presentation

I dagens utmanande och utvecklande sammanhang kräver förmågan att förstå komplexiteten och dynamiken i verkligheten ett tvärvetenskapligt förhållningssätt. MSc i juridik och management ger ett tydligt svar på detta marknadens behov, vilket erbjuder en unik möjlighet att utbilda yrkesverksamma med god kunskap inom båda områdena.

Detta område representerar vår fakultets första inträde i tvärvetenskaplig utbildning på masternivån och syftar till att utbilda yrkesverksamma som är kvalificerade att svara på en organisations behov globalt och förbereda dem inte bara för att identifiera och föreslå lösningar på organisationens frågor, men också att bestämma och genomföra.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Lagdekret nr 74/2006 av den 24 mars fastställer att "i universitetsutbildningen ska studieregeln som leder till magisterexamen säkerställa att studenten förvärvar en spec ... [+]

presentation

Lagdekret nr 74/2006 av den 24 mars fastställer att "i universitetsutbildningen ska studieregeln som leder till magisterexamen säkerställa att studenten förvärvar en specialisering av akademisk karaktär genom att använda forskningsverksamheten , innovation eller fördjupning av yrkeskompetens "(artikel 18.3). Master i Katolska Porto-lagen syftar till att ge full effekt åt detta mål.

Förutom studenter som har en examen i juridik kan innehavare av andra examensbevis tillåtas, med samma krav som krävs för kandidater från andra universitet.

Med utgångspunkt från de erfarenheter som uppnåtts sedan kursplanen inleddes 2003/2004 definierades fyra grundläggande specialområden initialt: privaträtt, företags- och affärsjuridik, straffrätt, offentlig och internationell rätt; Det var underförstått att dessa skulle vara moderna, de juridiska huvudområdena för juristen. Definitionen av innehållet relaterat till varje område gjordes enligt samma kriterium. Bekräftelsen av uppkomsten av andra specialområden ledde under de följande åren till skapandet av skatteområdet och lanseringen av master i juridik och ledning. Kort därefter invigdes ytterligare tre specialområden: administrativ rätt, offentlig, internationell och europeisk lag och arbetsrätt.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska