close

Filter

Visa resultat

Sök bland LLM-program på internet i Porto, Portugal

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt… Läs mer

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Be om information Masterprogram i juridik på internet i Porto i Portugal 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Porto , Portugal

Det är en magisterexamen med åtta specialiseringsområden som gör det möjligt för studenten att skapa sin egen läroplanstruktur enligt deras mål.

Det är en magisterexamen med åtta specialiseringsområden som gör det möjligt för studenten att skapa sin egen läroplanstruktur enligt deras mål. -
LLM
Deltid
Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här