LAWSTUDIES

Sök bland 2 LLM-program på internet i Porto, Portugal

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Porto är den näst folkrikaste staden i Portugal efter Lissabon med en befolkning på cirka 1,3 miljoner personer. Universitetet i Porto är toppuniversitet i Portugal som det tjänar studenter från hela Europa och världen i allmänhet. Det finns många andra tekniska högskolor i Porto också.

Be om information Masterprogram i juridik på internet i Porto i Portugal 2021

sökresultat funna Filter

Magister i juridik

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
<
Deltid
Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Det är en magisterexamen med åtta specialiseringsområden som gör det möjligt för studenten att skapa sin egen läroplanstruktur enligt deras mål.

Läs mer

Efter examen i fastighetsrätt

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Magisterexamen
LLM
Feb 2021
<
Deltid
<
5&nbsp;-&nbsp;6 månader
19 Jan 2021
Portuguese (Portugal)
Internet

Denna utbildning syftar till att förvärva aktuell och specialiserad kunskap om fastighetsrätt genom en tvärgående syn på det legala systemet för fastigheter inom flera juridis ...

Läs mer