Filter
Juristexamen
Rumänien Galați Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen i Galați Rumänien 2019/2020

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

En LLM (Master of Laws) är en forskarexamen för studenter som studerar lag. Det är oftast utformade för yrkesverksamma och studenter lag som vill få kunskap i en specialiserade brotts område som internationell eller skatterätt.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

Sök bland studieprogram i juridik i Galați i Rumänien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Rumänien
Galați
Studietyp
Tempo
Danubius University

Utbildningen har uppdraget att ena den juridiska utbildningen vunnits genom de grundutbildningen med den kompletterande utbildning i lagen området, som erbjuder masterstu ... [+]

Detta studieprogram har som uppgift att förena den juridiska utbildning som erhållits genom grundutbildningen med kompletterande utbildning inom juridikområdet, vilket ger masterstudenterna en unik möjlighet att studera europeisk rätt inom ett tvärvetenskapligt sammanhang av juridik, politik och filosofi genom att fördjupa principerna, politik och regler som ligger till grund för ett rättssystem som fortfarande är under utveckling.

De särskilda målen för denna studie programmet syftar:

Att utforma och förbättra de mänskliga resurserna, högkvalificerade inom rättsområdet, i samband med Rumäniens integrationskrav till EU genom att öka kvaliteten på undervisningen, utveckla kunskapen, fördjupa, anpassa, utveckla och förbättra kunskapen som erhållits under grundutbildningen studier; Att bilda kvalificerade personalresurser inom området europeisk rätt och europeisk politik Initiering av praxis för att driva internationella kommersiella kontrakt genom att fördjupa den europeiska lagstiftningskunskapen. Erkänna den europeiska kvaliteten på produkter och tjänster för att integrera i EU. Att känna till utvecklingsstadiet och harmoniseringen av det nationella standardsystemet, i enlighet med kraven i europeiska och internationella standardiseringsorgan. Inleda eleverna i att höja europeiska ekonomiska resurser och främja deltagande i utbyte av internationella värderingar. Bland de ämnen som studeras inom det här programmet kan vi nämna: Erkännande och verkställighet av beslut inom EU: s rätts Space, The rättsligt förfarande i EU, Anställningsavtalet i jämförelse lagen, europeiskt rättsligt samarbete på privatprocedurfrågor. ... [-]
Rumänien Galați
September 2019
Engelska,Rumänska
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska