Filter
Juristexamen

Jämför 3 masterprogram i juridik i Rymdrätt

Studenter som anmäler sig till ett LLM-program får vanligtvis expertkunskaper inom det område av lagstiftning som de väljer. Programmet är vanligtvis tillgängligt för studenter som har fullgjort en kandidatexamen, och den specialkunskap som de tjänar kan förbereda dem för framgångsrika jurister i framtiden.

Vad är en LLM i rymdlag? Typiskt utformad för att hjälpa studenter att förstå hur nationella och internationella lagar påverkar både luftrum och yttre rymden, utforskar denna typ av program vanligtvis vem som är ansvarig för händelser som händer på dessa platser. Kurser kan omfatta ämnen som passagerarsäkerhet, rymdverksamhetens hållbarhet, miljöskydd och olycksutredningar. Studenter brukar också studera användningen av dronor.

Inskrivning i ett LLM-program hjälper vanligtvis eleverna att odla flera kritiska färdigheter som kan hjälpa dem att lyckas både professionellt och privat. Analytisk tänkande och problemlösningsförmåga kan vara oerhört fördelaktigt genom att studenterna kan navigera i komplexa juridiska fall. Starka kommunikationsfärdigheter är användbara i nästan alla aspekter av livet.

Det finns inget fast pris för ett LLM-program eftersom varje skola har sina egna avgifter. Eftersom inga två universitet är exakt lika varierar kostnaderna enormt. För att bestämma kostnaden för programmet är det oftast att kontakta de potentiella skolorna direkt.

Med utrymmeutforskning och teknik som växer snabbt ökar efterfrågan på studenter med en bakgrund i rymdrätten. Vissa studenter väljer att bli luftfarts advokater, medan andra hittar jobb som juridiska konsulter. Många blir rymd advokater. Jobb som forskare och lärare kan vara tillgängliga, eller studenter kan välja att arbeta tillsammans med forskare som teknikutvecklare. Andra förföljer karriär som rymdjurister.

Många elever har problem med att balansera sin utbildning med familjer och karriärer, men att ta onlinekurser ger vanligtvis dem mer flexibilitet. För att hitta rätt skola, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Read More Read Less

3 Results in Rymdrätt

The University of Mississippi - School of Law

University of Mississippi School of Law är världsledande inom flyg- och rymdrätt utbildning, forskning och public service. ... [+]

University of Mississippi School of Law är världsledande inom flyg- och rymdrätt utbildning, forskning och public service.

Denna LL.M. utbildningsprogrammet är utformat för både amerikanska och utländska utbildade Law School akademiker är intresserade av en strikt juridisk läroplan i USA, internationella och jämförande luft och rymd lag. Det är den första och enda Jur.kand program i USA som erbjuder en kombinerad luft och rymd lag forskarutbildning juristexamen vid en ABA ackrediterade Law School.

Ansökningar tas emot löpande.

Jur.kand Program Fördelar Unik tyngdpunkten i USA luft och rymd lag. Omfattande lufträttslig expertis och över 45 år i rymden lag. På campus eller online, heltid eller deltid. Delta, om kvalificerad, i Journal of Space Law. Omfattande luft och rymd lag samling. Tillgång till University of Mississippi Space Law arkiv. American Bar Association ackrediterade Law School. ... [-]
Amerikas förenta stater Oxford
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikas förenta stater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Oxford
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 år
Online
Campusstudier

Läs mer på svenska
Leiden University

Detta unika program erbjuder en kombination av offentlig lufträtt, privat lufträtt och rymdlag, både från ett internationellt och europeiskt perspektiv. ... [+]

Vilka lagar reglerar kommersiell användning av yttre rymden? Är stater ansvariga för att mildra rymdskräp? Vem är ansvarig för olyckor som händer ombord på flygplanet? Lär dig hur du hanterar frågor som dessa från både ett internationellt och ett europeiskt perspektiv.

Vad innebär detta masterprogram?

Leiden Air and Space Law-programmet är unikt. Vår undervisning och forskning har en tydligt definierad europeisk dimension och överensstämmer med de högsta akademiska normerna. Samtidigt fokuserar programmet på professionella applikationer, särskilt genom praktikbehov.

International Institute of Air and Space Law (IIASL), som rymmer denna avancerade masters specialisering, är ett av de ledande internationella akademiska forsknings- och utbildningsinstituten inom detta område. Institutet upprätthåller nära förbindelser med nationella och internationella organisationer och institutioner över hela världen och åtnjuter vägledning från en prestigefylld internationell rådgivande nämnd.... [-]

Nederländerna Leiden The Hague
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Nederländerna
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Leiden
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => The Hague
    )

)
1
February 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Mästaren i rymd-, kommunikations- och medielagen kombinerar en rad kurser om rymdlag, internationell och europeisk satellitkommunikationslag, medielag, elektronisk kommun ... [+]

Handla om

Mästaren i rymd-, kommunikations- och medielagen kombinerar en rad kurser om rymdlag, internationell och europeisk satellitkommunikationslag, medielag, elektronisk kommunikation och e-handelslagar, immaterialrätt, samt dataskyddslag. Den täcker dessa områden på internationell, europeisk och nationell nivå.

Under kursens gång förvärvar studenterna fullständig kompetens inom rymd-, kommunikations-, IKT- och medielagstiftningen inom ett spännande och utvecklande område.

Programmet utrustade studenter med grundläggande teoretiska, praktiska och analytiska färdigheter för att utmärka sig i den snabba juridiska världen av ett kontinuerligt utvecklande område. Det ger gott om utvecklingsmöjligheter inom den offentliga och privata sektorn såväl som i den akademiska världen.... [-]

Luxemburg Luxembourg City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Luxemburg
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Luxembourg City
    )

)
1
September 2019
2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska