close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 masterprogram i juridik i Sammanslagningar och förvärv

Utrustning av elever med avancerad utbildning, en jurist eller LLM, är examen på grundnivå. De flesta LLM-program har en balans i kurs och forskning, och vissa kan ha en uppsatsskrav. Vad är en LLM i fusioner och förvärv? Kräver kompetens inom både redovisning och verksamhet, studieplaner med fokus på fusioner och förvärv är ofta tvärvetenskapliga och innehåller en dynamisk mängd… Läs mer

Utrustning av elever med avancerad utbildning, en jurist eller LLM, är examen på grundnivå. De flesta LLM-program har en balans i kurs och forskning, och vissa kan ha en uppsatsskrav.

Vad är en LLM i fusioner och förvärv? Kräver kompetens inom både redovisning och verksamhet, studieplaner med fokus på fusioner och förvärv är ofta tvärvetenskapliga och innehåller en dynamisk mängd kurser. Bolagsstyrning, handelsregler, beskattning och affärsstrategi tjänar vanligtvis som ryggraden i dessa program, förbereda eleverna att engagera sig i riskhantering på hög nivå för transaktioner mellan olika affärsenheter. Så många transaktioner är nu genomförda på global nivå, kan eleverna också studera internationella bestämmelser kring fusioner och förvärv. Grundläggande redovisning och ekonomiska kurser erbjuds typiskt som valmöjligheter för att komplettera studentens juridiska och företagsutbildning.

De färdigheter som uppnås genom att slutföra en Master of Laws i fusioner och förvärv kan fortsätta att hjälpa studenter både i sin karriär och hemma. Anmärkningsvärda drag som är gemensamma för framgångsrika akademiker inkluderar en välutvecklad känsla av affärsansvar, exceptionella resonemang och överlägsen ekonomisk förvaltning.

Förutom att du beaktar undervisningsgraden, bör du faktor i eventuella laboratorieavgifter i samband med dina lektioner, eftersom de kan påverka din skolbudget betydligt. Andra aspekter att tänka på är universitetets plats, graden av graden och om du ska delta online eller i person.

Med tanke på den specialiserade karaktären av graden arbetar de flesta akademiker inom den privata sektorn och kan hålla många höga positioner inom verksamheten och redovisningen. Specifika karriärer som kan bli tillgängliga för studenter är juridiska specialister, fusions- och förvärvsspecialister, överensstämmelse och regleringsråd och företagssamverkan. Medan de flesta juridiska positioner kommer att kräva ytterligare uppgifter, finns det flera karriärvägar, såsom kundkonsulter och strategiska företagsanalytiker, tillgängliga på företagsmarknaden för dem som saknar en omfattande juridisk bakgrund.

Tillgängliga globalt är deltid och heltidsprogram för en LLM i sammanslagningar och förvärv rikliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter

University Of Zurich - Faculty of Law
Zurich , Schweiz

LL.M. fusioner och förvärv och bolagsrätt

LL.M. fusioner och förvärv och bolagsrätt -
LLM
Deltid
4 terminer
Engelska, Tysk
Campusstudier
 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt , Tyskland

Förverkliga dina mål i internationell M & A-verksamhet - genom att studera vid det ledande universitetet för ekonomi och management, vilket gör att du kan jobba heltid (10 ... +

Förverkliga dina mål i internationell M & A-verksamhet - genom att studera vid det ledande universitetet för ekonomi och management, vilket gör att du kan jobba heltid (100%) tillsammans med dina studier. -
LLM
Deltid
4 terminer
Tysk
Okt 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här