LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i genever Schweiz 2020

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Geneva är känd för diplomati. Det är förmodligen därför deras universitet är specialiserat på humanistiska vetenskaper, med tillägg av medicinen. Privat universitet, institut och privata skolor är också specialiserade på lagar, statsvetenskap, internationella frågor, historia etc.

Sök bland studieprogram i juridik i genever i Schweiz 2020

sökresultat funna Filter

LLM i internationell humanitär rätt och mänskliga rättigheter

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
LLM
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

LLM i internationell humanitär rätt och mänskliga rättigheter är ett av de mest innovativa och intellektuellt utmanande programmen i internationell humanitär rätt (IHL) och de ...

Läs mer

Master of Advanced Studies in Transitional Justice, Human Rights and the Rule of Law

The Geneva Academy Of International Humanitarian Law And Human Rights
Magisterexamen
LLM
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Master of Advanced Studies (MAS) i Transitional Justice, Human Rights and the Rule of Law (MTJ) är en ett års heltidsutbildning som är utformad för högt kvalificerade och öppe ...

Läs mer