LLM-program i Sedvanerätt

Jämför 2 masterprogram i juridik i Sedvanerätt

En LLM eller Master of Laws är en avancerad specialiserad juridik för studenter som har avslutat tidigare grundutbildningsprogram. De som vill ta programmet bör göra det om de är intresserade av en karriär i rätten.

Vad är en LLM i gemensam lag? En LLM fokuserar på att ge eleverna en fördjupad rättstjänstutbildning tillsammans med en förståelse för rättssystemets historia, praktiken av lag och vetenskap och teori bakom lagarna i ett visst land. Gemensamma kurser kan innefatta mer specialiserade juridiska områden som civila och miljömässiga. Inte bara kan eleverna lära sig själva lagens uppgifter, men de kan också delta i kurser som stärker analytiska och kritiska tänkande färdigheter och uppmuntra demonstrationer och deltagande i realtid.

Att lära sig debattkunsten i LLM-kurser kan ge dig möjlighet att stärka din kommunikation, presentation och juridiska färdigheter. Dessa färdigheter kan vara fördelaktiga för att eftersträva högre kvalifikationer i andra utbildningsprogram, slutföra personliga projekt och få karriärmöjligheter.

Ett LLM-program kostar beroende av både längden på det program du deltar i och skolan som erbjuder programmet. Du bör också komma ihåg din juridiska bostad och läget för skolan själv, liksom antalet kurser du måste ta.

Att jobba med en karriär i gemensam rätt kan hjälpa dig att förbereda dig för barprovet i ditt land, speciellt om du vill bli en kvalificerad praktiserande advokat. Även om du väljer att inte ta barprovet kan en karriär i gemensam rätt leda dig till att bli konsulent eller advokat vid ett advokatbyrå med rätt certifiering. Du kan också välja att arbeta för en ideell organisation eller hjälpa till att hantera ett lagslag eller erbjuda juridisk rådgivning. Andra vanliga karriärer kan förekomma i akademin.

Program kan tas på ett deltagande universitet eller online. Allt beror på dina personliga preferenser. Gå vidare och sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Master of Law

Beijing Institute Of Technology
Campusstudier Heltid September 2019 Kina Beijing

Programmet för juridik vid BIT, med lag som huvudämne, har utfört karaktäristisk utbildning i jurisprudensen (med sedvanlig rätt och juridiska metoder som kärna), civil och kommersiell rätt (med immaterialrätt som kärna), miljö och resurser Skyddslagen (med energilagen och miljölagstiftningen som kärna), internationell rätt (med lagen om luftrum och yttre rymden och internationell skydd för mänskliga rättigheter som kärna) och processrätt (med rättsligt och processiskt system som kärna). [+]

Masterprogram i juridik i Sedvanerätt.

Programmet för juridik vid BIT , med lag som huvudämne, har utfört karaktäristisk utbildning i jurisprudensen (med sedvanlig rätt och juridiska metoder som kärna), civil och kommersiell rätt (med immaterialrätt som kärna), miljö och resurser Skyddslagen (med energilagen och miljölagstiftningen som kärna), internationell rätt (med lagen om luftrum och yttre rymden och internationell skydd för mänskliga rättigheter som kärna) och processrätt (med rättsligt och processiskt system som kärna).

Studenterna är utrustade med den grundläggande grundläggande juridiska teorin, grundutbildningen av juridisk tänkande och juridisk praxis samt bakgrundskunskapen om naturvetenskapsstiftelsen och vetenskap och teknik, som sedan har förmåga att analysera och lösa problem med juridisk teori och juridiska metoder .... [-]


LLM (tillämpad lag) i Common Law Practice (Nya Zeeland)

The College of Law
Online Heltid Deltid February 2019 Nya Zeeland Auckland

Master of Laws (tillämpad lag) i Common Law Practice (NZ) är utformad för att tillgodose behoven hos Nya Zeelands juridiska yrke för högre nivå, övningsbaserad kompetensförvärv inom en rad specialiserade områden. [+]

LLM (APPLIED LAW) GEMENSAM RÄTTSPRAKSIS

Master of Laws (tillämpad lag) i Common Law Practice är utformad för att möta behoven hos Nya Zeelands juridiska yrke för högre nivå, övningsbaserad kompetensförvärv inom en rad specialiserade områden.

Sex av de inledande ämnena i detta program är också avsedda att utrusta utländska kvalificerade advokater med de kunskaper och färdigheter som behövs för att passera de sex ämnena New Zealand Law and Practice Examination (NZLPE).

NZLPE Del I (Nya Zeeland Legal System) - NZLP1 Konstitutionell och administrativ rätt Practice (Nya Zeeland)NZLPE Part II (Contract Law) - NZLP2 Commercial Contracts Practice (Nya Zeeland)NZLPE del III (strafflag) - NZLP3 straffrättslig praxis (Nya Zeeland)NZLPE del IV (egendom) - NZLP6 Property Law Practice (Nya Zeeland)NZLPE Part V (Law of Torts) - NZLP5 Personskada och skadeståndsövning (Nya Zeeland)NZLPE Part VI (Equity) - NZLP7 Wills, Estates och Trusts Practice (Nya Zeeland)VARFÖR EN LAGSTAGARE (APPLICERAD LAG)?... [-]