LLM-program i Skiljeförfarande

Jämför 4 masterprogram i juridik i Skiljeförfarande

En Master of Laws är en typ av avancerad examen utformad för studenter i strävan efter en karriär i juridik. Denna grad följer vanligen en kandidatexamen och kan ta eleverna en till tre år att slutföra.

Vad är en LLM i skiljeförfarande? Skiljeförfarande är en alternativ metod för att lösa och förhandla om juridiska tvister utanför det traditionella domstolssystemet. Detta specialiserade juridiska område kräver en omfattande utbildning och kurs för att studenterna framgångsrikt ska kunna utöva en karriär inom skiljeförfarande. Många examensprogram inom detta ämne omfattar skiljedomskoncentrationer som idrotts-, bygg-, handels- och investeringsarbitraktion. Några möjliga kurser inkluderar förhandlingsteknik, internationella domstolar, medling, finansrätt och andra relaterade ämnen.

Studenter i denna typ av examen kan få en mängd tekniska färdigheter relaterade till lag, och de kan också utveckla starka färdigheter i interpersonell kommunikation och mer som kan hjälpa dem att utveckla en juridisk karriär. Många elever på detta område skräddarsy sina förmågor för att tänka kritiskt och vara noga med detaljerna.

En elev ska alltid undersöka och jämföra utbildningen av möjliga skolor innan de ingår i ett examensarbete. Det finns ett antal faktorer som kan påverka kostnaden för att tjäna en kandidatexamen, och vissa ekonomiska stöd och stipendier kan också vara tillgängliga.

De flesta studenter med en masterexamen i skiljedom blir professionella skiljemän, försonare eller medlare. Studenter kan ofta utöva skiljedomstol för ett sortiment av industrier, inklusive byggande, affärer och andra. Efter att ha tjänat en examen i detta fält kan eleverna fullgöra de obligatoriska tillstånd eller lokala licenskrav för att bli licensierade advokater. Andra studenter kan hitta arbete inom områden som personal, utbildning, försäkring och mer.

Olika universitet runt om i världen erbjuder denna typ av avancerad juridik. Med antalet alternativ kan studenter utforska studieplatser utomlands eller lokalt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

LL.M. in International Arbitration

University of Miami School of Law
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Tampa

[+]

LL.M. i internationell skiljedom ger en unik individualiserad utbildningsplan och möjlighet till en liten grupp högkvalitativa studenter från en rad länder som önskar förvärva en grundlig grundning inom internationell skiljedom som en plattform för en framgångsrik karriär.

Tillträde till programmet är mycket selektivt, vilket möjliggör ökad uppmärksamhet och effektiv mentorskap från vår fakultet som hjälper eleverna att starta eller fördjupa sina skiljedomar.

Internationella skiljedomsinstitutet (IAI) - Internationella skiljedomstolen (IAI) är en utföringsform av Miami Laws långa tradition för engagemang i skiljedomslagen. Institutet strävar inte bara för framsteg genom utbildning av en ny generation skiljeförfarare, men också för framsteg genom forskning i internationell skiljeförfarande. Internationell skiljeförfarande LL.M. eleverna kan delta i olika internationella skiljeförhållanden som organiseras genom IAI, inklusive den årliga vit- och fallföreläsningen. Studenter har också möjlighet att arbeta som forskarassistenter med IAI och enskilda Miami Law-fakultetsmedlemmar på avancerade forskningsprojekt relaterade till internationell skiljeförfarande.... [-]


LLM i internationell tvistlösning (skiljeförfarande)

Queen Mary Online
Online Deltid 2 år April 2019 Storbritannien London

Queen Mary University of Londons online-program i internationell tvistlösning syftar till att inspirera en ny generation advokater att ompröva traditionella strategier för konflikt och dess upplösning och att utrusta dem med de verktyg som krävs för att lyckas inom området. De kombinerar solid teoretisk grundning, bred tvärvetenskaplig utbildning och möjligheter till individuell studie och kompetensutveckling. Vidare är våra dynamiska program utformade för att erbjuda dig alla utmärkta lärande möjligheter du skulle få på campus, utan begränsningar av fasta tider och platser. [+]

Översikt

Queen Mary University of Londons onlineprogram i internationell tvistlösning syftar till att inspirera en ny generation advokater att ompröva traditionella strategier för konflikt och dess lösning och att utrusta dem med de verktyg som krävs för att lyckas inom området. De kombinerar solid teoretisk grundning, bred tvärvetenskaplig utbildning och möjligheter till individuell studie och kompetensutveckling. Vidare är våra dynamiska program utformade för att erbjuda dig alla utmärkta lärande möjligheter du skulle få på campus, utan begränsningar av fasta tider och platser.

Online-programmen i internationell tvistlösning kan studeras på deltid som Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert). PGDip och PGCert är kortare versioner av LLM-programmet. Till skillnad från LLM behöver de inte slutföra en avhandling men ge dig masternivåhalt. Skillnaden mellan PGDip och PGCert är antalet moduler som krävs (PGCert är kortare än PGDip).... [-]


LLM i transnationell skiljeförfarande och tvistlösning

Sciences Po
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

LLM erbjuder en omfattande utbildning i teoretiska och praktiska aspekter av skiljeförfarande och tvistlösning. Programmets centrala del kommer att vara en studie av transnationell skiljeförfarande i alla dess former. Programmet kommer också att omfatta andra mekanismer för internationell tvistlösning. Dessa inbegriper rättsliga och icke-judiciella förfaranden för tvistlösning, såsom tvister vid Internationella domstolen, vid Världshandelsorganisationen (panel och appellationsorgan), Mänskliga rättstvister (t.ex. europeiska eller amerikanska ramar). [+]

Varför studera skiljeförfarande i Paris?

Ett av de mest attraktiva och viktiga internationella skiljeförfarandena världen över tack vare förekomsten av Internationella handelskammarens domstol för internationell skiljedom.

De viktigaste advokatbyråerna är specialiserade på internationell skiljedom och många av de mest kända specialisterna är baserade i Paris.

Varför studera skiljedom vid Sciences Po Law School?

Founded för nästan 150 år sedan utmärker sig Sciences Po som ett världsklass universitet med internationellt erkända grader och forskning, ett mångkulturellt samhälle och ett världsomspännande nätverk av partners.

Sciences Po Law School (SPLS) har utvecklat ett starkt rykte i frågor som rör internationell ekonomisk rätt, med särskild inriktning på alla mekanismer för internationell tvistlösning.... [-]


Masters i tvister och skiljeförfaranden

Catholic University of Central Africa
Campusstudier 2 år February 2019 Kamerun Yaounde

Syftet med denna utbildning är att utbilda advokater i rättstvister och skiljeförfaranden. [+]

SYFTET MED UTBILDNING

Syftet med denna utbildning är att utbilda advokater i rättstvister och skiljeförfaranden.

träningstid

Utbildningen varar i två år.

ämneskompetens

Innehavare av Master kommer att kunna ingripa på frågorna:

Innehavare av Master kommer att kunna ingripa på följande områden: De civilrättsliga förfaranden, kriminella och administrativa akuta åtgärder Förfarandena i "Common Law" Den inhemska och internationella skiljeförfaranden Privat och offentlig verksamhet tvister

VALBARHET

Två möjligheter:

För studenter som innehar en licens från Fakulteten för samhälls- och Pafu Management Sciences inom lagen är antagen till första året gjort på fil översyn För extern kandidat har en masterexamen i juridik 3, är tillträde till första året genom tillämpning studie ... [-]