LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i A Coruña Spanien 2019/2020

En specialiserad Jur.kand examen ger advokater att intensifiera eller förändra sin kompetens inom ett visst rättsområde. Har en särskild koncentration i ett visst område kan öppna nya möjligheter.

En LLM är en forskarutbildning för juridikstudenter som vill avancerad utbildning och kunskap inom ett visst område. Specialisering områden kan omfatta kommersiella juridik, ekonomi, juridik mänskliga rättigheter, skatterätt och internationell affärsjuridik.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Sök bland studieprogram i juridik i A Coruña i Spanien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Master i lag: EU-studier

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Spanien A Coruña

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs.

Master i Business juridisk rådgivning

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Spanien A Coruña

Utbildningen av studenter i Master i Business juridisk rådgivning (Maxe) riktas för att fördjupa relevanta ämnen i näringslivet och kunskap om nya resurser, juridiska och i övrigt, som klarar säkert mängd olika situationer .

Magisterexamen i lag

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Spanien A Coruña

The Masters i lag, som ger tillgång till flygprov för titeln advokat / a, ges gemensamt av UDC och ICACOR genom School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."