LAWSTUDIES.SE

Se de 15 mest populära LLM-programmen i Spanien 2020

Det finns något för alla i Spanien, och det är därför Spanien har lockat människor från hela världen för företag, turism, och studier. Ett ökande antal studenter väljer också en LLM i Spanien inte bara på grund av den höga kvaliteten på akademiker, utan också för att Spanien har så mycket att erbjuda. Eleverna kan utforska bergen, medeltida städer, stränder, pulserande städer och oräkneliga kulturella aktiviteter. En LLM i Spanien är en utmärkt utbildning i kombination med spänning, kultur och äventyr.

Spanien har några utmärkta forskarutbildningen juristexamen med inriktning områden passar intressen de flesta studenter, oavsett om de söker sakkunskap eller en förändring av karriär. Några av de specialisering områden för en LLM i Spanien är europeiska, immaterialrätt, IT-rätt, bolagsrätt och affärsjuridik, bland flera andra. Akademiker som innehar en LLM i Spanien går ofta vidare till karriärer i offentliga organisationer, privata företag eller multinationella företag.

Hitta LLM i Spanien som hjälper dig att nå din professionella och personliga mål. Din examen kan vänta på dig i ett av programmen nedan!

sökresultat funna Filter

Master i internationell humanitär rätt, mänskliga rättigheter och operativa lag

Universidad Nebrija
Internet Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien madrid + 1 fler

Mästaren i internationell humanitär rätt, mänskliga rättigheter och operativa lag är den första officiella program i Spanien som bildar studenten i den operativa lag, i kombination med de två andra rättigheter som används vid behandling av väpnade konflikter: internationell rätt humanitära och mänskliga rättigheter.

Magisterexamen i lag

Universidad Católica de Valencia
Campusstudier Heltid 18 månader September 2020 Spanien Valencia

Magisterexamen i juridik från det katolska universitetet i Valencia (hädanefter MUAB) är ett officiellt program för att säkerställa att de studerande får de kunskaper som krävs för utövande av lagen.

Magisterexamen i juridik

Universidad de La Laguna
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Magisterexamen i lag regleras genom lag 34/2006, av den 30 oktober, som utvecklats av kungligt dekret 775/2011 av den 3 juni. I överensstämmelse med detta, börjar juridiska fakulteten vid universitetet i La Laguna i samarbete med Bar Association of Santa Cruz de Tenerife- från läsåret 2014/15, till den utbildning som krävs ge akademiker lag att utöva advokatyrket, när lämpliga tillstånd lämplighetsprov.

Högskoleexamen i miljölagstiftning

Universitat Rovira i Virgili
Internet Deltid 2 år September 2020 Spanien Tarragona

Denna universitets magisterexamen ger grundläggande och specifik kunskap om miljölagstiftningen. Det ägnar särskild uppmärksamhet åt disciplinens olika grenar och behandlar även olika icke-juridiska ämnen som rör tekniska, geografiska, ekonomiska och affärsmässiga aspekter av miljön.

Master i cybersecurity lag och digital miljö

Universidad de Leon
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien León

Vi utbildar professionella specialister inom cybersecurity Law och den digitala miljön, som kommer att svara på de nya utmaningarna som lagen står inför baserat på de framsteg som härrör från den nya kommunikations- och informationsteknologin.

Master i lag: EU-studier

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs.

Master i Business juridisk rådgivning

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Utbildningen av studenter i Master i Business juridisk rådgivning (Maxe) riktas för att fördjupa relevanta ämnen i näringslivet och kunskap om nya resurser, juridiska och i övrigt, som klarar säkert mängd olika situationer .

Magisterexamen i lag

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

The Masters i lag, som ger tillgång till flygprov för titeln advokat / a, ges gemensamt av UDC och ICACOR genom School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."

Master i patent, varumärken och immaterialrätt

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona madrid + 2 fler

Onlinemaster i att lösa problem med patent, varumärken och immaterialrätt. Denna Master in Industrial Property erbjuder dig en praktisk vision av de viktigaste juridiska, ekonomiska och tekniska aspekterna som påverkar företag och organisationer som verkar på marknader eller sektorer som är starkt relaterade till problemet med immateriella och industriella fastigheter.

Master i internationell affärsrätt

OBS Business School
Internet Heltid Deltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona madrid + 2 fler

Onlinemaster i global vision om lagliga regimer och internationella kontrakt. Master in International Business Law of OBS Business School svarar effektivt på de behov som för företag och företags juridiska yrkeskunnande har medfört globaliseringen av den ekonomiska och affärsmiljön.

Master of Science i en cykel in-law med universitetet i Murcia / Spanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campusstudier Heltid 5 år Oktober 2020 Italien Santa Maria Capua Vetere

Med utgångspunkt från AA 2016/2017, Juridiska institutionen för SUN erbjuder sina studenter en ny möjlighet att gå internationellt, utöver traditionella utbytesprogram. Studenterna kommer att ta en ny studier gemensamt utvecklat vid universitetet i Murcia (Spanien) som gör det möjligt för dem att tillbringa tre terminer vid ett utländskt universitet och att uppnå i slutet av banan, en dubbel examen, det vill säga en dubbel examen .

Master i sporträtt, LLM

Real Madrid Graduate School
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien madrid

Real Madrid Graduate School Universidad Europeas Master i sporträtt, LLM är inriktad på jurister från hela världen som vill utveckla sin professionella karriär inom internationell sporträtt.

Europeisk mästare i juridik och ekonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Tyskland Hamburg Österrike wien Belgien Ghent Frankrike Aix-en-Provence Indien Mumbai Israel Haifa Italien rom Nederländerna Rotterdam Polen warszawa Spanien Barcelona + 18 fler

Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Det kommer att finnas en gemensam LL.M. examen från universiteten i Hamburg, Gent och Rotterdam och alla andra partneruniversiteter kommer att tilldela en ytterligare magisterexamen (LL.M./Ma / M.Sc.).

Executive LLM

IE Law School
Kombinerat online och på campus Deltid 9 månader Kontakt Skolan Spanien madrid Segovia + 1 fler

Utforska insatserna i Anglo-American common law innan du lär dig hur du applicerar den till ett affärssammanhang. Med kompetensen hos två ledande internationella institutioner (Northwestern Pritzker School of Law och IE Law School ) får deltagarna ett omfattande blick på affärsrättens praxis.

LLM i internationell affärsrätt

IE Law School
Campusstudier Heltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien madrid Segovia + 1 fler

Internationellt inriktade advokater är mycket efterfrågade. LL.M. i International Business Law är utformad för att utbilda sofistikerade, globalt orienterade, teknikkyndiga, väl avrundade advokater som kommer att ge värdefulla bidrag i organisationer som verkar i mycket komplexa internationella transaktioner och verksamheter. Detta helhetsprogram förbereder nästa våg av dagens juridiska yrkesmän för att sätta ett varaktigt märke på världsscenen.