Filter
Juristexamen
Storbritannien England Boston Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen i Boston Storbritannien 2019

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Sök bland studieprogram i juridik i Boston i Storbritannien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Storbritannien
England
Boston
Studietyp
Tempo
University of Lincoln

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dage ... [+]

Kursen

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dagens globala ekonomi.

Betydelsen av de nationella gränserna minskar och omfattande kunskaper om lagen om internationell handel och kommersiella relationer är av största vikt. Detta program ger dig möjlighet att utveckla en fördjupad kunskap om de lagar och förordningar som styr företags- och affärsverksamhet över nationsgränserna.

Om du får möjlighet att reflektera över de privata och offentliga dimensionerna av de lagaregler som är nödvändiga för att styra världsekonomin, syftar detta program till att förbereda dig för att svara på den förändrade och dynamiska karaktären hos de juridiska relationerna mellan företag, individer och stater.... [-]

Storbritannien Boston
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

LLM-konflikten och katastroflagstiftningen är utformad för dem som vill utveckla specialistkompetens inom konflikt- och katastroflagstiftningen. ... [+]

Kursen

LLM-konflikten och katastroflagstiftningen är utformad för dem som vill utveckla specialistkompetens inom konflikt- och katastroflagstiftningen.

Programmets mål är att utrusta studenter med en kritisk förståelse för hur lagen, politiken och praxis påverkar svar på konflikter och katastrofer i både mänskliga och miljömässiga situationer.

En omfattande avhandling krävs som en del av din studie, som är utformad så att du kan förbättra dina forskningsfärdigheter när du utför en detaljerad utredning i ett valfritt område.

moduler

Internationella brottmålsdomstolen (Alternativ) †International Environmental Law (Alternativ) †Internationella mänskliga rättigheter (Core)EU som global aktör: EU: s yttre förbindelselag (alternativ) †... [-]
Storbritannien Boston
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Lincoln

LLM International Law-programmet är utformat för dem som vill utveckla specialistkompetens inom internationell rätt. Detta program ger dig möjlighet att utveckla en djupg ... [+]

LLM International Law-programmet är utformat för dem som vill utveckla specialistkompetens inom internationell rätt.

Detta program ger dig möjlighet att utveckla en djupgående förståelse av lagen i förhållande till viktiga internationella ämnen. Du uppmanas att överväga lagstiftningens roll i internationella angelägenheter och att utveckla en kritisk förståelse för hur lagen påverkar alla aspekter av den internationella verksamheten, från handel och åtal, brott mot våld i internationella relationer, mänskliga rättigheter och skydd miljön.

Du kommer att få möjlighet att undersöka rollen och relationerna mellan internationella organisationer och institutioner som FN, Internationella domstolen och EU. Programinnehåll informeras av de senaste debatterna och utvecklingen i internationell rätt och syftar till att engagera studenter i verkliga fall och dilemma.... [-]

Storbritannien Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska