LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen i Boston Storbritannien 2019

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Sök bland studieprogram i juridik i Boston i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

Magister i internationell företags- och handelsrätt

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Boston + 1 fler

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dagens globala ekonomi.

Master i konflikt och katastrof lag

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Boston + 1 fler

LLM-konflikten och katastroflagstiftningen är utformad för dem som vill utveckla specialistkompetens inom konflikt- och katastroflagstiftningen.

Master i internationell rätt

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Boston + 1 fler

LLM International Law-programmet är utformat för dem som vill utveckla specialistkompetens inom internationell rätt. Detta program ger dig möjlighet att utveckla en djupgående förståelse av lagen i förhållande till viktiga internationella ämnen. Du uppmanas att överväga lagens roll i internationella angelägenheter och att utveckla en kritisk förståelse för hur lagen påverkar alla aspekter av den internationella verksamheten, från handel och åtal, till användning av våld i internationella relationer, mänskliga rättigheter och skydd miljön.