close

Filter

Visa resultat

De mest populära LLM-programmen i Poole Storbritannien 2020

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritann… Läs mer

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Dorset har två universitet och tre separata högskolor. Det finns bevis för periodisk befolkningen ända sedan 8000 f.Kr. och första permanenta bosättarna anlände omkring 3000 f.Kr., så staden har en lång historia.

Sök bland studieprogram i juridik i Poole i Storbritannien 2020

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Bournemouth University
Poole, Storbritannien

Grundat på de gamla silkes- och kryddsrutterna har den internationella handeln spridit sig för att bli den viktigaste aktiviteten i alla moderna ekonomier.

Grundat på de gamla silkes- och kryddsrutterna har den internationella handeln spridit sig för att bli den viktigaste aktiviteten i alla moderna ekonomier. -
LLM
Heltid
12 - 16 månader
Engelska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här