De mest populära LLM-programmen i Poole Storbritannien 2020

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik. Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förb… Läs mer

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förbereder dem att arbeta med inriktningar som internationell rätt eller skatterätt.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Dorset har två universitet och tre separata högskolor. Det finns bevis för periodisk befolkningen ända sedan 8000 f.Kr. och första permanenta bosättarna anlände omkring 3000 f.Kr., så staden har en lång historia.

Sök bland studieprogram i juridik i Poole i Storbritannien 2020

Läs mindre
Bournemouth University
Poole, United Kingdom

Grundat på de gamla silkes- och kryddsrutterna har den internationella handeln spridit sig för att bli den viktigaste aktiviteten i alla moderna ekonomier.

Grundat på de gamla silkes- och kryddsrutterna har den internationella handeln spridit sig för att bli den viktigaste aktiviteten i alla moderna ekonomier. Läs mindre
LLM
01 Sep 2020
Heltid
12 månader
Engelska
Campusstudier