Filter
Juristexamen
Storbritannien england cambridge Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen i cambridge Storbritannien 2020

En specialiserad Jur.kand examen ger advokater att intensifiera eller förändra sin kompetens inom ett visst rättsområde. Har en särskild koncentration i ett visst område kan öppna nya möjligheter.

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Cambridge, universitetsstad med omkring 130 tusen studenter, är stolt över att vara hem för University of Cambridge, grundades i början av 13-talet och ständigt rankad som en av topp fem universitet i världen. Det finns även Anglia Ruskin University.

Sök bland studieprogram i juridik i cambridge i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Storbritannien
england
cambridge
Studietyp
Tempo
BPP University

LLM Legal Practice innehåller BPP University Law Schools högt ansedda juridiska praktik kurs som ger dig den grundläggande träningen du behöver bli en kvalificerad advoka ... [+]

LLM Legal Practice innehåller BPP University Law Schools högt ansedda juridiska praktik kurs som ger dig den grundläggande träningen du behöver bli en kvalificerad advokat. Dessutom kan du välja från en rad moduler som är utformade för att hjälpa dig att få ytterligare kunskaper och utveckla nya kompetenser som är mycket eftertraktade av yrket för att förbättra din anställbarhet.

LLM Legal Practice kvalificerar sig till ett postlån på upp till £ 10,280 från Student Loans Company.

Vår LLM Legal Practice kommer att utrusta dig med mer än bara juridisk kunskap och färdigheter - vi fokuserar på professionell kompetens som arbetsgivarna söker. Det är din bro mellan den akademiska världen och det professionella livet i ett advokatbyrå, vilket ger dig den nödvändiga juridiska kunskaper, färdigheter och kommersiell förståelse att trivas på dagens marknad. Genom att välja att studera din LLM Legal Practice med BPP University Law School, har du bästa möjliga start på din juridiska karriär. Vår LLM Legal Practice innehåller BPP University Law Schools högt ansedda LPC. Det är ingen slump att vår LPC är förstahandsvalet av många ledande advokatbyråer, som bara skickar sina praktikanter för att studera hos oss. Vi är utvalda av dessa företag över andra lagstadgade skolor på grund av vår utbildnings professionella relevans och den höga standarden för vår undervisning, anläggningar och material. Genom att välja att studera din LLM Legal Practice med oss, har du den bästa möjliga starten på din juridiska karriär:... [-]

Storbritannien manchester london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
9 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
EduPlanet

Behärska de juridiska och politiska frågor som tas upp av den digitala ekonomin. Utveckla banbrytande strategiska affärskunskaper och avancerad juridisk kunskap för att b ... [+]

Anglia Ruskin UniversityÖversikt

Behärska de juridiska och politiska frågor som tas upp av den digitala ekonomin. Utveckla banbrytande strategiska affärskunskaper och avancerad juridisk kunskap för att bli en strategisk ledare för digitala företag eller juridiska praktiker.

Behärska avancerad internationell rätt på engelska, tillsammans med juridiska praktiker från olika jurisdiktioner och bakgrunder.Dra fördel av små klasser: få ett nära stöd och bilda livslånga vänskap.Studera i mitten av Cambridges legala kvarter, halvvägs mellan kronantalet och landstinget.Gå med i en lagskola med nöjda studenter: våra lagexamener var Storbritanniens mest nöjda under 2015 och 2016 *Volontär för vår lagklinik: implementera juridisk teori genom att hjälpa allmänhetenFå första hand råd och vägledning från en professionell om vår mentorordningFå åtkomst till University of Cambridge's Squire Law Library... [-]
Storbritannien Hatfield Salford
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 - 15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska