LAWSTUDIES

De mest populära LLM-programmen i Stirling Storbritannien 2020

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Stirling var historiskt en av de kungliga fästen Konungariket Skottland. Nu är det hem till The University of Stirling som har mellan 11 och 12 tusen studenter, som representerar över 80 nationaliteter.

Sök bland studieprogram i juridik i Stirling i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

LLM / MSc i miljöpolitik och styrning

University of Stirling
LLM
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Campusstudier

Denna masterexamen tar itu med dessa problem och kanar till potentiella lösningar, så att du kan utveckla de färdigheter och expertis du behöver för att göra en varaktig och p ...

Läs mer

LLM i internationell energi- och miljörätt

University of Stirling
LLM
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
12 månader
Engelska
Campusstudier

På denna Masters-kurs kommer du att utforska korsningarna mellan energi, miljö och reglering. Expertpersonal har samlats för att ge kandidaterna en djup förståelse för interna ...

Läs mer