5 LLM Program i Sydamerika for 2024

LLM Program i Sydamerika for 2024Filter
    • Mirante do Paranapanema, Brasilien

    På Campus

    Portugisiska

    Specialiseringen inom affärs- och skatterätt gör det möjligt för studenten att ha en aktuell och tvärvetenskaplig vision som syftar till att uppdatera eller förbereda advokaten för arbetsmarknaden genom utveckling av specifika färdigheter i hanteringen av juridiska och affärsmässiga frågor, förstå de vägledande principerna för lagen. landets ekonomiska och finansiella system och dess inflytande på skatterätten, vilket ger praktiska verktyg för en kritisk analys av det nationella skattesystemet.

    • Historical Centre, Brasilien

    På Campus

    Portugisiska

    Postgraduate Law Programme (PPGD) började sin bana 2013, med godkännande av magisterexamen i juridik - koncentrationsområdet ”lag och samhälle” - som når grad 4 kan CAPES erbjuda doktorsexamen. Den 6 juni 2019 godkändes det nya kursförslaget. Således konsoliderades forskarutbildningen i juridik, som har som grundläggande för forskning följande frågor: a) positivisering av lag och dess uppfyllande av samhället; b) observation av sociala förändringar och uppfattningen om hur de påverkar och modifierar lagen; c) avståndet mellan den positiva texten och den brasilianska sociala verkligheten.

    • Pituaçu, Brasilien

    På Campus

    Portugisiska

    Magisterprogrammet i juridik, med ett område med koncentration inom förändring och grundläggande rättigheter, har två forskningslinjer, nämligen: linje A som heter bioetik, förändring och social miljö och linje B med titeln Public Policies and the Implementation of Fundamental Rights. Att främja annorlunda som en princip som kan ge alla polariteter lika rättigheter till uttryck. (BYINGTON, 2015) är det stora paradigmet som styr kursen. Det syftar till att främja utbildningen av forskare som absorberar behovet av att producera kunskap som kan övervinna rov- och exploaterande attityder i den miljö där de verkar och agerar med en kärleksfull, ekologisk, demokratisk och medkännande vision som vi hoppas kan säkerställa framtiden för mänskligheten (BYINGTON, 2008).

    • Fortaleza Alta, Brasilien

    På Campus

    Portugisiska

    FURB-magisterprogrammet i juridik riktar sig till innehavare av examensbevis för högre utbildning i juridik eller i andra kurser inom tillämpad samhällsvetenskap och syftar till att utbilda yrkesverksamma inom det juridiska området att fungera som lärare och forskare i grundutbildningar. och forskarutbildning som rådgivare, konsulter, tjänstemän i rättsväsendet och staten, offentliga chefer, entreprenörer och utbildare av kvalificerade åsikter, i syfte att befästa den demokratiska rättsstatsprincipen och förbättra rättsliga metoder som främjar grundläggande rättigheter i samtida internationella samhället och därmed av konstitutionell politik. Därför är det avsett att främja följande egenskaper: a) Allmän utbildning för att agera som lärare och forskare i högre utbildning eller i forsknings- och innovationscentra; b) Kvalifikation för att bedriva forskning inom olika juridiska vetenskapsområden och i tvärvetenskapliga och tvärvetenskapliga miljöer; c) Känslighet att agera inom rättsområden som anses vara en prioritet i landet och i dess regionala sammanhang. d) Förmåga att skapa och tolka empiriska data om det regionala och nationella sammanhang som gör det möjligt att formulera och analysera allmän politik. e) Förmåga att erkänna krav från tryckgrupper, minoriteter, socio-miljöfrågor och suveränitet, såväl som från marknadsekonomin och dess många former av förhållande till lagen.

    • Santa Fe, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Det riktar sig till akademiker i juridik och statsvetenskap som försöker: fördjupa och specialisera sina kunskaper inom konstitutionella studier och mänskliga rättigheter, baserat på en akademisk utbildning av hög kvalitet och ett tvärvetenskapligt perspektiv.