Filter
Juristexamen
Nederländerna Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför LLM-program i Teknologirätt i Nederländerna 2019/2020

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Den LLM i informationsteknik grad ger fördjupade kunskaper och fullständig förståelse av informationsteknik lag. En person skulle ha möjlighet att välja från ett brett spektrum av ämnen. Efter examen kan du arbeta som internationell underrättelseofficer, eller IT-övervakning chef och andra relaterade yrken.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära studieprogrammen i juridik i Teknologirätt i Nederländerna 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Teknologirätt, Nederländerna

Leiden University

Den avancerade mästaren i juridik och digital teknik täcker systematiskt och praktiskt de juridiska och regulatoriska teorierna och systemen från en mångfald viktiga ämne ... [+]

Hur påverkar digitaliseringen och massdistributionen av kreativt arbete immateriella rättigheter ? På vilka sätt kan föreskrifter om digital teknik utvecklas för att bättre skydda individer och organisationer från identitetsbedrägerier eller säkerhetsbrott?

Vad innebär detta masterprogram?

Fokus för programmet är fördjupning och breddning av kunskap inom området för lag och styrning av digital teknik , såsom internet, datorer, mobila enheter, övertygande teknik och omgivande intelligens, i ett internationellt och tvärvetenskapligt sammanhang.

Programmet ger studenterna en grundlig inblick i flera sätt (dvs. lag, kontrakt och teknik) för att reglera nya och konvergerande digital teknik på global internationell nivå, EU-nivå, nationell nivå eller affärsnivå.... [-]

Nederländerna Leiden The Hague
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska