Filter
Juristexamen
Nederländerna Studietyp: Alla Takt: Alla

Jämför LLM-program i Teknologirätt i Nederländerna 2019

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Den LLM i informationsteknik grad ger fördjupade kunskaper och fullständig förståelse av informationsteknik lag. En person skulle ha möjlighet att välja från ett brett spektrum av ämnen. Efter examen kan du arbeta som internationell underrättelseofficer, eller IT-övervakning chef och andra relaterade yrken.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära studieprogrammen i juridik i Teknologirätt i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

2 Results in Teknologirätt, Nederländerna

University of Amsterdam

Information är det centrala byggstenen för marknader och samhällen. Nya sätt att skapa, sprida och använda information påverkar demokratins, vetenskapens och utbildningen ... [+]

Information är det centrala byggstenen för marknader och samhällen. Nya sätt att skapa, sprida och använda information påverkar demokratins, vetenskapens och utbildningens arbete, kreativitet och kultur. Tillit till personuppgifter och personliga online-tjänster påverkar individer och deras mänskliga rättigheter. Som ett resultat kommer nya och viktiga frågor fram som våra lagar inte är optimalt anpassade.

Komplexa rättsliga problem i informationssamhället

Forskarstuderandens informationslag ger ambitiösa studenter de juridiska färdigheter som gör det möjligt för dem att ta itu med de komplexa rättsliga problem som uppstår i ett informationssamhälle, både ur vetenskapligt och praktiskt perspektiv. Programmet erbjuder utestående studenter med intresse för vetenskaplig forskning inom informationsrätten möjligheten att öka sin kunskap om ämnen som är relevanta för informationsrätten, för att få praktisk forskning erfarenhet inbäddad i ett av världens ledande forskningscentrum och en termin på en utländsk lagskola utomlands.... [-]

Nederländerna Amsterdam
September 2019
Heltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leiden University

Den avancerade mästaren i juridik och digital teknik täcker systematiskt och praktiskt de juridiska och regulatoriska teorierna och systemen från en mångfald viktiga ämne ... [+]

Hur påverkar digitaliseringen och massdistributionen av kreativt arbete immateriella rättigheter? På vilka sätt kan digitala tekniska föreskrifter utvecklas för att bättre skydda individer och organisationer från identitetsbedrägerier eller säkerhetsbrott?

Vad innebär detta masterprogram?

Programmets fokus är att fördjupa och bredda kunskap inom juridik och styrning av digital teknik, såsom internet, datorer, mobila enheter, övertygande teknik och omgivande intelligens, i ett internationellt och multidisciplinärt sammanhang.

Programmet ger studenterna en grundlig inblick i flera lägen (dvs. lag, kontrakt och teknik) för att reglera framväxande och konvergerande digital teknik på global internationell nivå, EU-nivå, nationell nivå eller affärsnivå.... [-]

Nederländerna Leiden The Hague
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska