LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Teknologirätt 2019/2020 in Scotland i Storbritannien

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

IT-relaterad brottslighet och missbruk av telekommunikationsteknik är det växande problemet i den här världen. Till exempel är hacking vanligt i dessa dagar. Så alla advokater som är intresserade av att tjäna en värld av teknik bör eftersträva en LLM i informationsteknik.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Edinburgh, huvudstad i Skottland, avgjordes åtminstone från bronsåldern. Det är inte konstigt att några av de äldsta institutioner finns där, inklusive den fjärde äldsta universitet. Sammantaget finns det fyra universitet och flera högskolor.

Be om information Masterprogram i juridik i Teknologirätt in Scotland i Storbritannien 2019/2020

1 Resultat i Teknologirätt, Edinburgh Filter

LLM inom innovation, teknik och juridik

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Edinburgh + 1 fler

Programmet syftar till att främja avancerad kunskap och förståelse av relationerna mellan lag, teknik, handel och samhälle i största möjliga utsträckning.