Filter
Juristexamen
Tjeckien Olomouc Region Olomouc Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen in Olomouc Tjeckien 2019/2020

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

Sök bland studieprogram i juridik in Olomouc i Tjeckien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Tjeckien
Olomouc Region
Olomouc
Studietyp
Tempo
Palacky University

LL.M. Internationell och europeisk rätt är ett heltidstillverkat forskarutbildningsprogram som erbjuder alla deltagare möjlighet att få fördjupad specialkunskap om intern ... [+]

LL.M. Internationell och europeisk rätt är ett heltidstillverkat forskarutbildningsprogram som erbjuder alla deltagare möjlighet att få fördjupad specialkunskap om internationell och EU-lagstiftning.

Efter avslutad kurs ges studenterna examen "Master of Laws (LL.M.)".

Programmet innehåller vanligtvis ett intensivt år med regelbundna kurser på plats (från slutet av september till slutet av juni) och en tredje term (från september till december det efterföljande året), som är avsedd för slutförandet av LL.M . sista pappret.

Undervisningen hålls av erfarna fullständiga akademiker samt experter från partneruniversiteter och olika internationella institutioner.... [-]

Tjeckien Olomouc
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Palacky University

Viktiga funktioner 2 år programmet (3 terminer heltid / i klassen kurser + 1 termin av avhandling preparat) ... [+]

Viktiga funktioner 2 år programmet (3 terminer heltid / i klassen kurser + 1 termin av avhandling preparat) state-ackrediterade magisterexamen program möjlighet att tillbringa en del av studien vid ett av våra 40 Erasmus + Partner institutioner nära kontakt med professorer och stimulerande miljö stipendium möjligheter för framstående studenter Programmet är:

modern och unik ...

Det förbereder eleverna för att reflektera och kritiskt analysera aktuella juridiska och politiska trender i internationell och europeisk lag det ger en utmanande och innovativa fokus på både internationell och europeisk lag och deras växelverkan

omfattande …

det tar en hel rad allmänna samt specifika ämnen och djupt undersöker deras interaktion Det ger studenterna en kunskaps av viktiga ämnen, främjar deras kritiskt tänkande och förbättrar praktiska juridiska kunskaper ... [-]
Tjeckien Olomouc
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska