LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen in Prague Tjeckien 2019/2020

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

Detta är den största staden i Tjeckien, och det 's en av de viktigaste forsknings-och utbildningsinstitutioner. De många utbildningsanstalter här ser eleverna både lokala och internationella har ett brett utbud av program att delta i under vistelsen. Utbildning påverkar denna stad mycket positivt i termer av social-ekonomisk tillväxt.

Sök bland studieprogram i juridik in Prague i Tjeckien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Master of Laws - LLM

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Tjeckien Prague

University of New York i Prag samarbetar med University of Bolton för att erbjuda ett ackrediterat Master of Laws (LL.M) -program. När handel och företag blir allt mer globala förväntas juridiska konsulter se bortom nationella jurisdiktioner och förstå frågor om europeisk och internationell rätt. Programmet fokuserar på den rättsliga ramen för det europeiska och internationella samfundet, samt olika juridiska frågor kring internationell handel och globala marknader. Arbetsgivare lägger nu en hög premie på akademiker som kan visa en fördjupad förståelse för internationell företagsrätt, handelsrätt och affärsrättsliga frågor.

LLM

Anglo-American University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Tjeckien Prague + 1 fler

AAU ger akademisk vägledning och antagning rådgivning till akademiskt kvalificerade studenter intresserade av självstudiet University of London LL.M. Program. LL.M. Programmet är öppet för studenter som redan har erhållit den första graden; en juridisk utbildning är inte ett krav på studier.