LAWSTUDIES.SE

Se de 4 mest populära LLM-programmen i Tjeckien 2019

LLM är en forskarexamen i lag som är erkänt över hela världen. Den är utformad främst, men inte bara för studenter i lag som vill fokusera sin uppmärksamhet på ett visst område av intresse. Dessa kan omfatta exempelvis folkrätt, skatterätt, miljörätt, mänskliga rättigheter eller banklagstiftning. Några av de framväxande och redan mycket populära områden i studien omfattar till exempel straffrätt, europeisk lag eller immaterialrätt. För att erhålla denna examen, är studenter brukar inskrivna på heltid under en period av ett år.


Tar LLM i Tjeckien kommer att tillåta elever att uppleva akademisk excellens i ett land som är känt för sin höga kvalitet på utbildningen i hela världen. Efter att ha etablerat den första universitetet i Centraleuropa redan år 1348, har Tjeckien alltid tagit stolthet i sitt fokus på utbildning av god kvalitet.Dessutom, tack vare sitt läge i den geografiska och kulturella hjärtat av Europa, har det haft alltid i första hand kontakt med den senaste utvecklingen och innovativa idéer. Studera en LLM i Tjeckien består av både forskning och kurser, vilket gör att eleverna för att främja sina akademiska meriter. Efter avslutat en LLM i Tjeckien, kommer eleverna att kunna välja från en mängd olika karriärmöjligheter alltifrån privata advokatbyråer till multinationella företag.


Du kan läsa mer om en LLM i Tjeckien genom att läsa igenom programmen nedan!

sökresultat funna Filter

Jur i internationell och europeisk rätt

Palacky University
Campusstudier Heltid 3 terminer Kontakt Skolan Tjeckien Olomouc

LL.M. Internationell och europeisk rätt är ett heltidstillverkat forskarutbildningsprogram som erbjuder alla deltagare möjlighet att få fördjupad specialkunskap om internationell och EU-lagstiftning.

Magister i internationell och europeisk lag

Palacky University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Tjeckien Olomouc

Viktiga funktioner 2 år programmet (3 terminer heltid / i klassen kurser + 1 termin av avhandling preparat)

Master i juridik (LL.M.)

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Tjeckien Prague

University of New York i Prag erbjuder ett ackrediterat Master of Law program (LL.M.) i samarbete med University of Bolton. När globaliseringen av näringsliv och näringsliv växer förväntas juridiska konsulter att de kommer att ha kunskaper som går utöver nationell jurisdiktion och kommer att förstå frågorna i europeisk och internationell rätt. Programmet fokuserar på den rättsliga ramen för det europeiska och internationella samfundet, liksom de olika juridiska frågorna om internationell handel och den globala marknaden.

LLM

Anglo-American University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Tjeckien Prague + 1 fler

AAU ger studievägledning och antagning rådgivning till akademiskt kvalificerade studenter intresserade av självstudier University of London Jur.kand Programmet. Den LL.M. Programmet är öppet för studenter som redan har erhållit en första examen; en juridisk utbildning är inte ett krav för studier.