Filter
Juristexamen
Belgien Flanders Antwerp Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Tvärvetenskaplig juridik 2019 in Antwerp i Belgien

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Tvärvetenskaplig lag är ett studieområde som gör det möjligt för programdeltagarna att skräddarsy en examen för att passa sina karriärmål i den rättsliga arenan. Till exempel kan eleverna studera ekonomin utöver finanslagstiftningen för en ställning i näringslivet.

Med universitetsutbildning är översta nivån i utbildningssystemet i Belgien, har regeringen lagt större vikt att se till att studenternas liv görs så enkelt som möjligt genom lån och bidrag program. De erbjuder sponsorer för internationella studenter med fattiga och utsatta bakgrunder som vill studera i detta land.

Antwerpen har en varierad och framgångsrik scen för högre utbildning. Högskolor och flera universitet har läger i denna stad som börjar med University of Antwerp, Plantin högskola, Artesis högskola och många fler.

Be om information Masterprogram i juridik i Tvärvetenskaplig juridik in Antwerp i Belgien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Tvärvetenskaplig juridik, Antwerp

Examina
Plats
Belgien
Flanders
Antwerp
Studietyp
Tempo
University of Antwerp

... [+]

Våra studenter njuter av den juridiska kliniken som ger unika möjligheter att arbeta med projekt tillsammans med utövare.

[-]
Belgien Antwerp
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska