LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Tvärvetenskaplig juridik 2019 in Santa Marta i Colombia

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Tvärvetenskaplig lag är ett studieområde som gör det möjligt för programdeltagarna att skräddarsy en examen för att passa sina karriärmål i den rättsliga arenan. Till exempel kan eleverna studera ekonomin utöver finanslagstiftningen för en ställning i näringslivet.

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Denna livliga stad har sett många förbättringar i utbildningssystemen i de senaste åren. Tack vare sin produktivitet, har det väckt ett antal framstående lärosäten som har lett till ett inflöde av studenter i området.

Be om information Masterprogram i juridik i Tvärvetenskaplig juridik in Santa Marta i Colombia 2019

1 Resultat i Tvärvetenskaplig juridik, Santa Marta Filter

Jur

Universidad Sergio Arboleda
Campusstudier Heltid Januari 2020 Colombia Bogotá Santa Marta

Den Jur.kand Programmet erbjuder professionella rutan främjar att konsolidera och förvärva kompetens i kunskap och färdigheter som krävs akademisk miljö i