12 LLM Program i Tvärvetenskaplig juridik i Nordamerika for 2024

LLM Program i Tvärvetenskaplig juridik i Nordamerika for 2024Filter
    • Boston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Det allmänna Master of Laws-programmet är för studenter som redan har avslutat en juridiksexamen och vill förbättra sina juridiska färdigheter genom att fokusera på ett visst område eller ett tillväxtområde.

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    36 månader

    På Campus

    Engelsk

    Den allmänna LL.M. program erbjuder jurister en möjlighet att bredda sin bakgrund i vissa specialiserade juridiska områden genom att anmäla sig till avancerade kurser och seminarier och genom att engagera sig i specialiserad forskning. De flesta studenter som söker denna grad koncentrerar sig på områden som företags- och handelsrätt, internationell rätt, immaterialrätt, rättspraxis och förfarande, naturresurser eller fastighetsrätt.

    • Carlisle, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. programmet vid Penn State's Dickinson Law ger studenter och advokater utbildade utanför USA en hög nivå förståelse för det amerikanska rättssystemet.Programmets grundkurser introducerar dig till våra unika analytiska metoder.Studenter kan sedan välja kurser från vår "Advokat As ..." läroplan uppdelad efter specialiserade studieområden, och skapa personliga spår baserat på intresseområden.

    • Irvine, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Lärare Master of Laws (LL.M.) på University of California, Irvine School of Law erbjuder en förstklassig juridisk utbildning till advokater, domare, tjänstemän och andra som vill bli utbildade om rättsväsendet och lagspraxis i USA.

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Lev och lär dig i Brooklyn, det ständigt växande internationella centrumet för kultur och innovation. Brooklyn Law School ligger bara några minuter från Wall Street, epicentret för internationell finansiering och Silicon Alley, navet för tekniskt nystartade företag. Fördjupa dig i en verklig lärande miljö där LL.M. studenter växer både professionellt och personligt.

    • State College, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Penn State Laws internationella studenter reser tusentals miles till State College med ett gemensamt, enda steg: att fördjupa sig i våra klassrum, bibliotek och samhällen för att lära av extraordinära professorer och kamrater från hela världen.

    • Madison, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet Master of Laws-Legal Institutions (LL.M.-LI) är ett kursbaserat magisterprogram i juridik för studenter som har fått en juridisk examen, till exempel en LL.B., från ett universitet utanför Förenta staterna. LL.M.-LI-examen är ett program för studenter som vill lära sig mer om amerikansk rätt och common law-analys.

    • Seattle, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Våra sju Master of Laws (LL.M.) -program fokuserar på många av de mest övertygande och utmanande avancerade studieområdena för advokater. LL.M. är designad för både utländskutbildade advokater och inhemska studenter som har en JD. program vid University of Washington (UW) Law tillåter jurister att fördjupa sina kunskaper och utöka sina kunskaper.

    • Philadelphia, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Penn Carey Laws LLM-program är över hundra år gammalt och erkänt bland de bästa och lockar toppstudenter världen över. Programmet är en ettårig heltidsstudie i avancerade juridiska ämnen utformade främst för advokater utbildade utanför USA.

    • Champaign, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Master of Laws (LLM) är en mellanliggande yrkesexamen utformad för utländska utbildade advokater eller studenter som har en grundexamen i juridik eller ett annat område. LLM-programmet vid University of Illinois är heltid i två eller tre terminer eller kan delas upp i två en-terminår för arbetsgivarsponserade studenter.

    • Fayetteville, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Den första avancerade juristexamen i jordbruks- och livsmedelsrätt grundades vid University of Arkansas School of Law mer än 30 år sedan. Sedan dess har LL.M. Programmet i jordbruks- och livsmedelslag har lett nationen i detta viktiga lagområde och förbinder advokater till vårt livsmedelssystem, från jord till tallrik.

    • Minneapolis, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Kombinera en av de bästa juristerna i USA med en av dess främsta städer och du har University of Minnesota Law School. Minnesota Laws LL.M. program ger internationellt utbildade advokater en rigorös akademisk erfarenhet och utsätter dem för ett brett spektrum av juridiska färdigheter och kunskaper. Minnesota Law erbjuder en affärsrätt LL.M. och en allmän LL.M. med möjlighet att tjäna en av 11 koncentrationer.