LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Tvärvetenskaplig juridik Sydamerika 2019

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

Tvärvetenskaplig lag är ett område för juridiska studier som blandar lag och andra ämnen tillsammans med målet att mångfacetterad förståelse. Eleverna kan välja att fokusera på ett antal ämneskombinationer, till exempel psykologi och juridik för en straffrättslig examen.

Sydamerika Det gränsar i väster av Stilla havet och i norr och öster av Atlanten, Nordamerika och det karibiska havet ligger i nordväst. Den innehåller tolv suveräna stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela - och två icke-statliga områden - Franska Guyana, ett utomeuropeiskt territorium Frankrike, och Falklandsöarna , ett brittiskt territorium. Utöver detta, kan Trinidad och Tobago och theABC öar i Nederländerna också betraktas som en del av Sydamerika.

Se alla LLM-program i Tvärvetenskaplig juridik Sydamerika 2019

1 Resultat i Tvärvetenskaplig juridik, Sydamerika Filter

Jur

Universidad Sergio Arboleda
Campusstudier Heltid Januari 2020 Colombia Bogotá Santa Marta

Den Jur.kand Programmet erbjuder professionella rutan främjar att konsolidera och förvärva kompetens i kunskap och färdigheter som krävs akademisk miljö i